61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir otobüs şoförünün İstanbul’da ki kahramanlık hikayesi Fox Tv’de haber oldu. İstanbul’da bir kız kaçırma girişimine şahit olan otobüs şoförü Aziz Koç, eşine az rastlanır bir kahramanlık hikayesine imza attı.
 
İstanbul Üsküdar’da meydana gelen olayda, E. A., 2 arkadaşıyla birlikte aşık olduğu 22 yaşında ki genç bir kızı zorla otomobile bindirerek kaçırmak istedi. Ancak genç kızın imdat çığlıklarını duyan halk otobüsü şoförü Aziz Koç, o anları şu şekilde anlattı: “Çocuğun bir tanesi kızı tutmuş, zorla arabaya sokmaya çalışıyordu. Kızın bir ayağı içerde bir ayağıda dışardaydı. İmdat diye bağırıyordu. Ne olduğu belli değil. Biz de müdahale ettik. Bir anda arabanın önüne kırdım. Kaçma şansı sıfırdı.” dedi.

Daha sonra yolcularla birlikte genç kızı kurtaran Koç, kızı kaçıran şahısla ilgili, “Yalvarıyordum. Kızı bana vermiyor babası. Kızı evine bıracaktık” dediğini ifade etti.  Sonrasında ise genç kızın koşarak olay yerinde uzaklaştığı ifade edilirken olayda her hangi bir şikayetçinin olmaması sonrasında 3 kişi serbest bırakıldı.


Konuyu Fox Tv ekranlarında  Çalar Saat programında yorumlayan Murat Güloğlu, “Zaten Trabzonspor formasını görünce anladım değerli dostlar adamda ki mangal yüreği. Trabzon’umuz candır gerisi heyecandır. Her yer 61 efendim” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Kaynak: 61saat.com


Trabzonlu otobüs şoförünün kahramanlığı paylaşan: canli61saat