Olay saat 09.00 sıralarında Kaynarca Mahallesi Deniz Caddesi üzerinde bulunan Şengül Kuyumculuk önünde meydana geldi. Kuyumcu dükkanının sahibi Fuat Şengül, sabah dükkanın kepenklerini açarken, kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Şengül, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla hayatını kaybetti.
Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, faili yakalamak için bölgede çalışma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri de saldırı mahallinde geniş çaplı incelemelerde bulundu. Olayın bir soygun girişimi olmadığı belirtildi. Polisin konuya ilişkin soruşturması sürüyor.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

OĞLUNU KAZADA KAYBETTİ
Çevresinde çok sevilen ve sosyal kişiliği ile tanınan Şengül'ün bir dönem Pendik Karadenizliler Derneği Başkanlığı yaptığı öğrenildi. Trabzonlu olan Şengül’ün ayrıca Mavi Karadeniz TV'de "Kültür Vadisi" isimli bir de program yaptığı belirtildi. Televizyon programına katılan yerel bir sanatçı ile Karadeniz türküleri de söyleyen başarılı iş adamı, geçtiğimiz dönemde Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın elinden bir de plaket almıştı.
İki çocuk babası olan Şengül'ün bir oğlunun 3 yıl önce askere gitme hazırlığı yaptığı sırada geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.
Şengül'ün Trabzon'un Of ilçesinden olduğu öğrenildi.