Trabzon Turizm İl Müdürü İsmail Kansız, geçtiğimiz günlerde yaşadığı endişeli bekleyişi sosyal paylaşım hesabından takipçileri ile paylaştı. Bolu İzzet Baysal Huzurevinde Psikolog olarak görev yaparken terör mağduru ailelere destek vermek için Mardin’de görevlendirilen Zeynep Kansız, burada bir ailenin evine gidip görevini tamamladıktan sonra çıkışta merdivenlerden düştü. 

Merdivenlerden düşmesi sonucunda ayağını kıran genç psikolog, sonrasında hemen Mardin Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kızından bu sürede haber alamayan Trabzon Turizm İl Müdürü İsmail Kansız ise endişeli bir bekleyişin ardından haber alması ile rahat bir nefes aldı.
Konuyla ilgili sosyal medyadan üzüntüsünü paylaşan Kansız, “Endişeli bekleyiş. ..kaygı..üzüntü ve acabalar. ..Dün çok uzundu. ..

Bolu İzzet Baysal Huzurevinde psikolog olarak görev yapan. Henüz stajyerliği dolma üzere bir yıllık devlet hizmetine sahip kızım ZEYNEP terör mağduru ailelere psikolojik destek vermek amacıyla bir süreliğine Güneydoğu'da görevlendirildi. MARDİN'DE bir ailenin evine gidip görevini yaptıktan sonra çıkışta merdivenden düşüp ayağını kırdı. .Tabi biz bunları daha sonra öğreniyoruz. Bir müddet telefon bağlantısının kesilmesi. Sonra çocuğumuzun Mardin Devlet Hastanesi acilinde olduğuna dair haber.  Geçen bu süreç içindeki kaygılar. O arada Mardin den gelen şehit haberleri...

Endişeli bekleyiş sonrası MARDİN ISTANBUL TRABZON hattında yolculuk. Sonuçta gece yarısından sonra evladımızla buluşma... Allah beterinden saklasın dedik şükrettik, şimdi muhtemelen ameliyat gerekecek kırık ayak için. ."Mardin kapı şen ola" diye vatan görevine yolladığımız evladımız gibi orada bulunan ve her biri bizim evladımız olan askerimize polisimize sağlık görevlilerine Allah güç ve kuvvet versin...Bu millet tarihte olduğu gibi bugün de kızıyla erkeği ile vatan hizmeti için görevinin başında ama Dede Korkut un dediği gibi "hain içten olunca kapı kilit Tutmaz oğul"..” ifadelerini kullandı.