Terör kanlı yüzünü bu kez Genelkurmay Başkanlığı, Deniz, Hava ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı, askeri lojmanlarının bulunduğu, TBMM, Başbakanlık Merkez bina ve İçişleri Bakanlığı’na 200 metre uzaklıkta gösterdi. Askeri personeli taşıyan servis araçları kırmızı ışıkta beklediği sırada hızla aralarına dalan bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. Patlamayla birlikte araçlar alevler içinde kaldı. Patlamada 28 kişi şehit düştü, 61 kişi de yaralandı. Saldırıda Trabzonlu Mustafa Küçük'de 28 şehidin arasındaydı. 

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda Denetleme Personeli olarak 15 yılı aşkın süredir görev yapan Mustafa Küçük'ün oğlu babasının ardından sosyal medya hesabından bugün duygusal bir yazı kaleme aldı.
Babasıyla beraber fotoğrafını paylaşan Selim Küçük,  "Gülüşlerimizi aldılar, mutluluğumuzu aldılar. Hayatı boyunca gurur duyduğum Trabzonlu ŞEHİT MUSTAFA KÜÇÜK. Şimdi elinizdeki telefonu bırakın ve yanınızdakine sıkıca sarılın. İyiki senin evladınım" şeklinde yazarken son olarak da " Seni Çok Özleyeceğim. Hoşçakal..." sözleriyle babasına veda etti.