61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’un Ortahisar İlçesinde dolmuşların dönüşümü için yapılan çalışmalar devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun 1 Mart 2021’i son tarih olarak açıklamasının ardından Şoförler ve Otomobilciler Odası da çalışmalarına devam ediyor. 
Trabzon’da şoförlerin uygun fiyatlı araçlara sahip olmaları için Şoförler Odası, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan randevu talep etti.


Bakan Albayrak’ın randevu vermesi halinde kredi talebinde bulunacaklarını kaydeden Trabzon Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, “ 

Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’tan randevu talebimiz oldu. Randevu verildikten sonra Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile birlikte Berat Albayrak bakanımızla görüşeceğiz. 
Kendisinden Trabzon’a yeni ve modern bir dolmuş kazandırmak için kredi paketi talebinde bulunacağız. 
Şu an randevu verilmesini bekliyoruz” dedi.


Araç firmaları ile de görüşmelerin sürdüğüne dikkat çeken Usta, “Araç firmaları geliyorlar görüşüyoruz. Ancak şu anda kredi vs gibi durumlar netlik kazanmadığı ve gelecek durumunu bilmediğimiz için henüz bir aşamaya gelemedik. Önümüzü görmek istiyoruz. Önümüzü gördükten sonra firmalarla yeniden görüşmelerimiz olabilir” diye konuştu.