61 SAAT HABER SERVİSİ

Trabzonlu yazar Gülden Saka Yavuz’un geçtiğimiz günlerde okurlarıyla buluşturduğu kitabı İntikam, yoğun ilgiliyle karşılaşınca, satışa çıkarıldığı gün ikinci baskı için harekete geçildi.

1983 Trabzon Doğumlu ve 2 çocuk annesi olan Yavuz’un yazdığı İntikam adlı kitapta bir araya gelen ülke yetilerinin kurduğu bir teşkilatta üye olan Özgü ve Yaman arasında yaşanan aşk ilişkisi anlatılıyor. Özgü’nün duygularını kapatmasından dolayı Yaman’ın Özgü’yü kazanmak için yaptığı savaşı heyecanlı betimlemelerle okuyabileceksiniz.

Hiç bitmesini istemeyeceğiniz kitaplar arasında yer alacak olan eserin yazarı olan Trabzonlu Gülden Saka Yavuz eserin yazılma sürecini “Çocuk istismar haberlerinden sonra böyle bir kitap yazmaya karar verdim. O adamlar annelerin eline verilseydi neler yapardık şeklinde yola çıktım.” böyle anlatırken "Yazar olabilmek için daha çok yol kat etmem gerekiyor. Kendimi bildim bileli hep bir şeyler yazıyorum. Artık birilerine bunu okutmak istedim ve bu eseri ortaya çıkardım. Çok güzel dönüşler aldım. Çok yoğun bir ilgi gördü ve bunu görmek beni çok mutlu etti.” dedi.

Yazar olmak isteyenlerede tavsiyelerde bulunan Yavuz “Yazmaktan asla vazgeçmesinler. İnsan yaza yaza, farkında olmadan kendi kendini geliştiriyor… Ben yılların emeğini şimdi elime tutuyorsam, yazmaktan vazgeçmediğim içindir. Vazgeçmeyin…” ifadelerini kullandı.

GÜLDEN SAKA YAVUZ KİMDİR?

7 Mayıs 1983  tarihinde Trabzon’da doğdu. 14 yıllık evli olan Gülden Saka Yavuz’un Yağız Alp ve Alptuğ adında iki çocuğu bulunuyor. Yavuz, Uluslararası bir kozmetik firmasında kayıt ve satış liderliği yapıyor.