61SAAT HABER SERVİSİ - Uzun, “Bu şehirde yaşayan 30’lu yaşlarında ya da dışarıda yaşayan ancak gönlü Trabzon’da olan aydın, demokrat ve temiz yürekli gençler geçtiğimiz günlerde bir üzüntü yaşadı. Kimse farkına vardı mı acaba? Çocukların efsane isimlerinden Trabzonspor’un Ünal’ı gitti bu şehirden. Trabzonspor’un hiç bir şampiyon olduğunu görmemiş hep anlatılanlara dinleyerek büyümüş bu gençler niye gözyaşı döktüler Ünal giderken anladınız mı acaba? Aidiyet duygusundan yoksun olanlar anlamaz.

Onlar ki iş güç sahibi iyi ailelerin hayata attığı çocuklar. Trabzonspor’dan başka şehirde aidiyet duygusunu onlara yaşatacak güçlü bağı hep arayan ama bulamayan gençler. Ünal’ın gidişi ile tesislerin kapısına dayandılar.

Bu kadim kentin temiz yürekli çocuklarını anlayın sevgili Trabzonspor Başkanı ve Yöneticileri. Trabzon’un birer aydın ve demokrat bürokratları olabileceğini yüreklerinin çarpıntısını anlayın, döktükleri yaşların kıymetini bilin. Erkek, Kadın neden koşup geldiler, kapınıza ve neden sevdiler bu yakışıklı abileri Ünal’ı? Nedeni neydi, bu kadar bağlılığın anlayın ve sevin onları”  ifadelerini kullandı.