61SAAT HABER SERVİSİ - Spor Toto Süper Ligde bu sezon kasıtlı bir kadro ile mücadele eden bordo-mavilileri özellikle sakatlıklar ve devre arasında gelen transfer yasağı büyük zora soktu.  
Ancak Trabzonspor’un maç istatistikleri incelendiğinde berabere biten 7 maçın 4’ünde son dakikalarda yenilen gollerle bu şekilde bittiği ortaya çıktı. 
Bordo-Mavililer, son dakikada yenilen gollerle berabere biten 4 maçta 8 puan kaybederken şuanda şampiyonluk yarışında da önemli bir yara aldı. 

ANKARAGÜCÜ MAÇINDA OLMAYAN FAUL... 
Trabzonspor ilk olarak Ankaragücü ile 3. haftada oynanan maçta bu şekilde puan kaybetti. Ankaragücü maçını 2 – 1 önde götüren Trabzonspor, 90+1’de Mokhtar’ın attığı golle maçı 2 – 2 berabere bitirdi. Ancak bu maçtaki Kucka’nın faul pozisyonu özellikle tartışma yaratmış ve hakemin kararı eleştirilmişti. 
11 Haftada Bursasspor ile oynanan maçı da 1 – 0 önde götüren Trabzonspor, bu kez 87. Dakikada Allano’nun golüne engel olamayarak yine 2 puan kaybetti. 
Beşiktaş ile oynanan ilk yarısının son maçında ise Trabzonspor 2 kez öne geçmesine rağmen maçı 90+6’da yediği golle 2 – 2 berabere bitirdi. Bordo-Mavililer bu maçta da Mustafa Pektemek’in golüne engel olamamıştı.. 
Trabzonspor’un maç biterken puan kaybettiği son maç ise Kasımpaşa oldu. Trabzonspor 24. Haftada oynanan Kasımpaşa deplasmanında 2 – 0 öne geçen Trabzonspor 63 Perica’nın 90. Dakikada da Trezeguet’in penaltı golüne engel olamayarak yine 2 puan kaybetti. 

8 PUANI ALABİLSEYDI, LİDERLİK YARIŞINDA OLACAKTI.. 
Trabzonspor bu maçları galip bitirebilseydi puan hanesine 8 puan yazılacak toplamda 51 puana erişecekti ve hala şampiyonluk yarışında olacaktı...