61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor ile adı transfer iddiasına karışan Spartak Moskova Orta sahası  Lorenzo Melgarejo’nun menajerinden dikkat çeken transfer açıklaması geldi.  Sözleşmesi bu sezon sonu bitecek oyuncunun menajeri Juan Appleyard, bir çok kulüple görüştüklerini açıkladı. Appleyard, “Şimdi bir çok kulüple diyalog halindeyiz. Spartak çok büyük bir kulüp. Lorenzo ve ben 4,5 yıl oynadığı için mutluyuz.

Sadece kulüp ve taraftarlarına çok teşekkür ederiz diyebilirim” dedi. 
Appleyard’ın kulübe ve taraftarlara teşekkür etmesi oyuncunun Spartak Moskova’dan ayrılacağı izlenimini doğurdu. Ancak bir çok kulüple yapılan görüşmelerde Trabzonspor’un bu kulüpler arasında olup olmadığı ile ilgili bilgi verilmedi. 


Melgarejo’da daha önce yaptığı açıklamada, Rusya’da 7 yıl geçirdiğine dikkat çekerek, “Şimdi başka lige gitmek istiyorum. 30 Haziran’a kadar buradayım, sözleşmem hala geçirli. Avrupa’da bir iki yıl daha kalmak istiyorum” ifadelerini kullanmıştı. 
Orta sahanın sol kanadında oynayan Paraguaylı oyuncu ülkesi Paraguay’dan Benfica’ya 2011 / 12 sezonunda 760 bin Euro’ya transfer oldu.

Ardından Benfica’dan kiralık olarak Paços Perreira’ya kiralık olarak giden oyuncu daha sonra Kuban Krasnodar’a 5 milyon Euro’ya transfer oldu. 2013 / 14 sezonunda gerçekleşen bu transferin ardından Melgarejo 2015 / 16 sezonunda da Spartak Moskova’ya 4,5 Milyon Euro karşılığında imza attı. 
Oyuncunun sözleşmesi bu sezon sonu itibariyle bitiyor.