61SAAT HABER SERVİSİ - Yavuz Selim Futbol Sahasının, Avni Aker’in yerinde yapılacak Millet Bahçesinde nizami ölçülerde yaşatılıp yaşatılmaması yönünde görüş belirtilirken söz alan AK Partili Meclis Üyesi Şaban Bülbül, Trabzonspor’un Kadir Özcan Tesislerini amatör spor kulüplerine vermesi gerektiğini söyledi. 
1461 Trabzon Kulübünün eski başkanlığını da yapmış olan Bülbül,  “Aslında Trabzon’da tartışılması gereken gençlerin nerede idman yapacağı konusudur. Trabzon’da idman yapılacak bir çok alanda ulaşım noktasında sıkıntılar yaşamaktadır. Ahmet Suat Stadına gidiş gelişlerde gençlerimiz sıkıntı yaşamakta. Çünkü amatör kulüplerin oraya ulaşım için, otobüs tutması veya araç tutması yük getiriyor” dedi. 

Bülbül, sözlerine şu şekilde devam etti: “Burada bir önerim vardır. Bugüne kadar Trabzonspor hep Trabzon’dan almıştır, almaya da devam etmektedir. Öneri olarak Trabzonspor Kadir Özcan Tesislerini Trabzonspor bir an önce boşaltılıp, Akyazı Stadının etrafında ki tesislere taşınması, Kadir Özcan Tesislerinde bulunan sahaların belki de ilerde yanında ki hal binaları da yıkılarak oranın bir spor kompleksi Amatör Spor Kompleksi haline getirilmesidir. Kadir Özcan Tesisleri bir an önce Trabzonspor tarafından amatöre hediye edilmesini ve oranın boşaltılarak Akyazı’ya taşınmasını öneriyorum”