Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında 18 Ağustos Cumartesi günü Kardemir Karabükspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor’un kalesinde büyük bir rekabet yaşanıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş ideal kadrosunu hemen hemen belirlerken kale konusunda ise büyük bir sıkıntı yaşıyor.

Spor Toto Süper Ligi'nin en iyi kalecilerinden ikisini elinden bulunduran Trabzonspor'un kalesinde büyük bir rekabet yaşanıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in, ligin ilk haftasında oynanacak olan Kardemir Karabükspor maçında ideal kadrosunu hemem hemen belirlerken kale konusunda ise tercihini hangi kaleciden yana kullanacağı ise merak konusu oldu.

Yaşadığı ciddi sakatlığından ardından kaleyi Tolga'ya emanet eden Onur, kaleyi geri almak için büyük bir mücadelenin içine girerken, takım kaptanı Tolga Zengin ise kolay kolay kaleyi bırakmak istemiyor. Yurt dışı kampında en çok formayı giyen isimlerin başında gelen Onur, performansı ile teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne girmeyi başarırken, üç kaleci içinde en çok formayı giyen isimlerinde başında geldi.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in, bu sezon kale konusundaki tercihini geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası maçları dışında bordo-mavili takımın oynadığı tüm maçlarda forma giyerek başarılı bir sezon geçiren takım kaptanı Tolga Zengin’den yanamı yoksa iyi bir hazırlık dönemi geçirerek eski performansını yakalayan Onur'dan yana mı kullanacağı Kardemir Karabükspor maçında netlik kazanacak.