61SAAT HABER SERVİSİ - Spor Toto Süper Ligin 13 haftası geride kalırken Trabzonspor 23 Puan ile 3. sırada yer alıyor. Lider Sivasspor’un 4 puan gerisinde olan bordo-mavililer dün Galatasaray maçında 90. dakikada yediği golün hayal kırıklığını yaşıyor. 
Süper Ligin başlangıcından itibaren kadrosunda ki önemli isimlerden sakatlık sebebiyle faydalanamayan bordo-mavililerde maçların son dakikalarında yenilen goller ise ister istemez moralleri bozuyor.


Trabzonspor’un dün Galatasaray maçında yediği son dakika golüyle yaşadığı hayal kırıklığı bu sezon ilk değil. bordo-mavililer daha önce kendi evinde oynadığı Gençlerbirilği ve deplasmanda oynadığı Sivasspor maçlarında da aynı hayal karıklığını yaşadı. 
Bordo-Mavililer kendi evinde 2 - 1 üstün götürdüğü Gençlerbirliği karşılaşmasında 84. dakikada Stephane Sessegnon’un golüne engel olamayarak 2 puanı bıraktı. 


Sivasspor deplasmanında da son dakikalara 1 - 1 girilen karşılaşmada 90+6’da Uğur Çifçi’nin golüne engel olamayarak hanesine yazılacak 1 puanı bıraktı. 
Dün akşamda Galatasaray karşısında kaybedilen 2 puan ile birlikte bordo-mavililer bu sezon son dakikalarda yediği gollerle toplamda 5 puan kaybetti. 


Trabzonspor’un son dakikalarda attığı gollerle kazandığı puan sayısı ise 3…

Bunlar 2 - 1 sonuçlanan Rizespor karşılaşmasında Nwakaeme’nin 90’da attığı golle hanesine 2 puan daha yazdırırken Başakşehir maçında 90+6'da Sörloth'un attığı golle maçı 2 - 2 beraberilkel sonuçlanarak hanesine 1 puan daha yazdırdı..