61SAAT HABER SERVİSİ - MTM’nin hazırladığı raporda, mart ayının en çok konuşulan takımları, futbolcuları, kulüp yöneticileri, teknik direktörleri ve hakemleri belli oldu. Raporun hazırladığı gazete ve internet siteleri İstanbul Merkezli olunca İstanbul takımları da bu sıralama ön plana çıktı. 
İstanbul Merkezli gazete ve sitelerde en çok konuşulan futbolcu ise Ozan Tufan oldu. Milli takımda attığı golle adından sıkça söz ettiren Ozan Tufan, yazılı basında 814, İnternet Medyasında ise 9 bin 374 habere konu oldu. 


UĞURCAN ÇAKIR, 6. SIRADA YER ALDI
Son dönemde transferi ile gündemde olan Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır ise Mart ayında en çok konuşulan futbolcular sıralamasında 6. oldu. 
Milli Takım ve Transfer haberleriyle gündemde olan Uğurcan Çakır, yazılı basının 575, İnternet Medyasının ise 6 bin 196 haberine konu oldu. 


TRABZONSPOR 4. SIRADA
Mart ayının en çok habere konu olan takımı ise şaşırtmayacak şekilde Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe 7 bin 687 yazılı, 77 bin 697’de internet medyasında habere konu oldu. 
Trabzonspor ise listede 4. sırada yer aldı. Bordo - Mavililer yazılı 5 bin 479, İnternet Medyasında ise 37 bin 985 habere konu oldu. 


EN ÇOK KONUŞULAN TEKNİK DİREKTÖRLER
En çok konuşulan teknik direktörler sıralamasında ise bordo - mavililerin hocası Abdullah Avcı, 5. oldu. 
İlk sırada Fatih Terim, 2. Erol Bulut, 3. Sergen Yalçın, 4. Şenol Güneş oldu. 
Avcı, İstanbul merkezli yazılı basın ve internet medyasında toplamda 10 bin 283 habere konu oldu. 

KULÜP BAŞKANLARI
Kulüp başkanları sıralamasında Ali Koç, Mustafa Cengiz, Nihat Özdemir, Ahmet Nur  Çebi ve 5. olarak da Ahmet Ağaoğlu geldi. 
Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu’nun toplamda 2 bin 957 haberde adı geçti.