61SAAT HABER SERVİSİ - Süper Ligde bu sezon gol yollarında yaşadığı sıkıntı nedeniyle hücum hattını güçlendirmek isteyen Trabzonspor’da bir çok isim gündeme geldi. 
Ara transfer sezonunun açılmasıyla Bordo - Mavililerle ismi en çok anılan isim Hırvat forvet Marco Livaja oldu. 
AEK’da forma giyen ve bu sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyuncu için Yunan basınında yeni haberler çıkmaya devam ediyor. 


AEK’da oyuncularla yaşanan sıkıntıları derleyen ekirikas adlı internet sitesi Marco Livaja, AEK ve Trabzonspor arasında yaşananlara haberlerinde yer verdi. 


Sitenin haberine göre AEK,  Livaja’nın sözleşmesini uzatmak istiyor.  Bu sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncunun ise AEK’nın bu teklifine sıcak bakmadığı kaydediliyor. 
Hırvat forvetin genel davranışıyla aklında farklı bir kulüp olduğu ifade edilen haberde, Trabzonspor’un Livaja için AEK’nın kapısını çaldığı kaydedildi. 
AEK’nın Trabzonspor’a oyuncu için 500 bin Euro’luk bir bonservis bedeli istediği kaydedilirken Trabzonspor’un ise bu parayı vermek istemediği kaydedildi. 
Bu nedenle transferin çıkmaza girdiği ve oyuncunun serbest kalması halinde kendisini bordo - mavililerin takıma katabileceği ifade edildiği belirtildi. 

SON 2 MAÇTA KADROYA ALINMADI
Marko Livaja,  bu sezon Avrupa Kupaları da dahil AEK’da 21 maçta forma giyerken 4 gol 2 asistlik performans ortaya koydu. 
Toplamda bin 1349 dakika sahada kalan Hırvat oyuncu, 11 Ocak’ta oynanan Pas Lamia, 14 Ocak’ta oynanan Aris Selanik maçlarında ise kadroya alınmadı. 
1.82 boyundaki 27 yaşındaki forvetin, sözleşmesi Haziran ayında bitiyor.