61SAAT HABER SERVİSİ - ÇAĞRI AKTAŞ

12 MAÇIN 10’UNDA SOL BEKTE GÖREV ALDI, 4 ASİST YAPTI


Norveç’te Haziran ayında başlayan liglerde Trondsen, ile ilgili dikkat çeken veriler gelmeye başladı. Oyuncunun performansı incelendiğinde  oyuncunun bu sezon oynanan 12 maçın büyük bir kesiminde sol bek olarak görev yaptığı görüldü. 
Norveç gazetelerinin, Rosenborg’un en iyi oyunculardan biri olarak tanımladığı Trondsen, bu sezon oynanan 12 karşılaşmanın 10’unda sol bek bölgesinde görev aldı. Bu 10 karşılaşmada ise Norveçli oyuncu toplamda 4 asist yaptı. Trondsen’in 12 karşılaşmada ise toplamda 1 gol, 5 asisti bulunuyor. 

YILDIZLAŞTIĞI MAÇ
Trondsen’in bu sezon yıldızlaştığı maç ise Bodo’ya karşı kaybettikleri 3 - 2’lik karşılaşma oldu. 
Sezonun ilk 2 maçında sarı kart yiyen ve oyundan alınan Trondsen, Bodo karşılaşmasında ise yedek soyundu. Bodo’nun 1 - 0 önde olduğu sırada 65. dakikada oyuna giren Trondsen,  2 dakika sonra asist yaptı, 82. dakikada ise takımını 2 - 1 öne geçiren golleri attı. 
Ancak 87 ve 90’da yenilen gollere engel olunamayınca takımı sahadan 3 - 2 mağlup ayrıldı. 

Rosenborg Sportif Direktörü Micke Dorsin, oyuncuya kendi resmi sitelerinden başarılar diledi.. 

SORUNSUZ İLERLEMEYEN SEZON BAŞLANGICININ EN İYİLERİNDEN.. 
Norveçte yayın yapan Nettavisen Sitesi oyuncunun Rosenborg’ta toplam 102 karşılaşmaya çıktığını ve siyah beyazlı kulübün en iyi oyunculardan biri olduğunu yazdı. Torndsen’in, orta sahada görev almasına rağmen, Rosenborg’un yaşadığı sol bek sıkıntısından dolayı bu sezon defansta görev aldığına dikkat çekerek, “Yine de Rosenborg’un sorunsuz ilerlemeyen bir sezon başlangıcında en iyilerinden biri oldu* ifadelerini kullandı.