Uğur'u Galatasaray'ın elinden kapan, Erkan'ı da Fenerbahçe'ye gitmesini engelleyen Trabzon, bir çalım da Beşiktaş'a atmak üzere. Bordo-Mavililer, Hamburg'a Tolgay için Siyah-Beyazlılar'a oranla daha yüksek bir rakam teklif etti, pazarlıklarda öne geçti.

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a Tolgay Arslan çalımı

Ara transfer döneminde de şampiyonluğu kimseye kaptırmamaya kararlı olan Trabzonspor, gündemindeki isimlerde mutlu sona çok yakın... Kadrosunu Hakan Arıkan, Erkan Zengin ve Uğur Demirok gibi deneyimli futbolcularla güçlendiren Bordo-Mavililer, Avrupa Ligi’nde Napoli’yi elemek için her türlü fedakarlığı yapıyor.

Görüşmelerde söz sahibi

Sezon öncesinde birbirinden yıldız oyunculara Bordo-Mavili formayı giydiren Trabzonspor Yönetimi, bir çalım da Beşiktaş’a atmak üzere... Uğur Demirok’u Galatasaray’ın elinden alan, Erkan Zengin’i ise Fenerbahçe’ye kaptırmayan Karadeniz temsilcisi Tolgay Arslan’a reddedilmesi zor bir teklifte bulundu. Beşiktaş’ın 24 yaşındaki futbolcunun bonservisine 500 bin Euro vermesi üzerine kesenin ağzını açan Trabzonspor, Hamburg’a 1 milyon Euro önerdi. Bu teklifle kuşkusuz Karadeniz temsilcisi pazarlıklarda bir adım öne geçerek, söz sahibi oldu.

Hamburg 1.5 milyon istiyor

Alman kulübü, bonservis ücretinde 1.5 milyon Euro’dan aşağıya inmek istemiyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın ısrarla istediği genç orta saha futbolcusu için Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da devreye girdi ve CEO Burak Gürdal yönetimindeki transfer komitesine tam yetki vererek, düşüncelerindeki rakamdan 500 bin Euro artırıma gidilmesini istedi.

Jana ikna edilirse...

Tarafların imza atamamasındaki en büyük engel gurbetçi futbolcunun eşi Jana. Jana’nın Türkiye’ye şimdilik gelmek istemediği öğrenildi. Hamburg’lu futbolcu ile yakından ilgilenen Trabzonpor, Tolgay’ın eşini ikna etmek için devreye çeşitli aracılar koymuş durumda.