Bazı Bordo-mavili taraftarlar Fenerbahçe’nin şike yaptığı 3 Temmuz sürecindeki açıklamalarından dolayı hedef tahtasına koyulan CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’na sahip çıktı. 
Hem kanalı arayan ve hem de sosyal medyadan görüşlerini belirten bir çok Trabzonspor taraftarı aynı süreçte bir çok kesim tarafından yapılan açıklamaları hatırlattı ve  “Bu kişiler de mi FETÖ’ye destek verdi?” diye sordu. 
Fenerbahçe’nin şike yaptığı gerçeğini görmezden gelen haberde,  İmamoğlu’nun Fanatik bir Trabzonsporlu olduğu da unutulduğu görülüyor. 

YAYIN POLİTİKASINI ELEŞTİRDİ
Trabzonspor’un 3 Temmuz Şike süreci ile ilgili dünya gelende yaptığı başvurulardan da haklı olarak çıktığını hatırlatan Trabzonsporlu taraftarlar, Ahaber’in yayın politikasını eleştirdi. 
Ekrem İmamoğlu’nun ise 3 Temmuz sürecinde yaptığı açıklamalarda bordo-mavililerin haklı mücadelesini desteklediğini ve Trabzonspor'un  hakkının gasp edildiğini dile getiren Trabzonsporlu taraftarlar bu durumun FETÖ'ya bağlanmasına ise tepki gösterdi. 
Hatırlanacağı üzere Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ta, 2015 yılında Trabzonspor’un haklı mücadelesi ile ilgili açıklama yapmış ve bu sözler bordo-mavili taraftarlardan büyük beğeni toplamıştı. 

Yapılan bu haber sonrasında Trabzonsporlu taraftarlar sosyal medyadan Ahaber Haddini Bil, şeklinde gündem oluşturdu. Bordo-mavili taraftarlar yayınladıkları mesajlardan bazıları şu şekilde: