Galatasaraylı taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) protesto yürüyüşü düzenleyecek. Taraftar grubu ‘ultrAslan’ın internet sitesinde yer alan duyuruda, Sarı-Kırmızılılar’ın yarın saat 15.00’te İTÜ Ayazağa Metro İstasyonu’nda toplanarak, TFF’nin İstinye’deki merkez binasına yürüyeceği bildirildi. Sarı-Kırmızılı taraftarların TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in Fenerbahçe derbisi sonrası yaptığı açıklamalara tepki olarak federasyon binasına yürüyeceği öğrenildi.
Bu arada Fanatik'teki habere göre, Trabzonsporlu taraftarların da, Galatasaray’a gönül verenlerle iletişime geçerek, bu etkinliğe katılma durumlarını sorduğu öğrenildi. Galatasaray cephesi bu fikre gayet sıcak bakıyor.

Eğer Bordo-Mavililer de organize olursa, yarınki yürüyüş tahmin edilenden çok daha büyük bir kalabalıkla gerçekleşebilir. Zira Trabzonsporlular’un, “Bu aslında ortak bir dava. Federasyona karşı birleşmeliyiz” yönünde görüş     belirttiği bildirildi. Futbolseverler bu yürüyüşle ilgili olarak internet siteleri ve Twitter üzerinden organizasyon çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.