TrabzonsporUSA, Dünya Şampiyonu boksörümüz Selçuk Aydın‘a, 28 Temmuz’da Robert Guerrero (The Ghost) ile yapacağı şampiyonluk maçı öncesinde kamp yaptığı Kalifornia Eyaleti’ne bağlı San Jose şehri’nde moral ziyaretinde bulundu.

San Francisco şehrinin 1 saat güneyindeki San Jose şehrine giden TrabzonsporUSA Asbaşkanı Evren Uğurbaş ve beraberindeki heyet ünlü boksörümüzü hazırlıklarını sürdürdüğü San Jose Boxing & Fitness merkezinde ziyaret etti.

Dünyaca ünlü Türk Boksörümüz Selçuk Aydın‘ın iki saatten fazla süren idmanını da takip eden Uğurbaş ve beraberindeki heyet idman sonrasında Selçuk Aydın ve ekibi ile özel görüşme yaptı.

Dünyaca ünlü eski Avrupa ve Almanya Boks Şampiyonu Connie Mitternaier, Cahit Süme, Emrah Uzunyakup, Fatih Usta ve Malte Müller-Michaelis’den oluşan başarılı bir ekip ile çalışan Dünya Şampiyonu boksörümüz Selçuk Aydın‘ın dev karşılaşmaya hazırlandığı ringin dört bir yanına astığı Türk bayrakları arasında, Türk ezgileri eşliğinde büyük bir konsantrasyon ile maça hazır olduğu her halinden belliydi.



TrabzonsporUSA Tarihi maça organizasyon düzenliyor

Selçuk Aydın‘ın Kaliforniya’da Dünya Şampiyonluk müsabakasına çıkacak olması Amerika’da yaşayan Türkleri de heyecanlandırdı.

TrabzonsporUSA organizasyonu ile bu tarihi karşılaşmayı izlemek için, Amerika’nın dört bir yanından Türkler karşılaşma günü San Jose’ye akın edecekler.