61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu “ben kendi kadromla çalışacağım” ifadesi üzerine merakla beklenen değişiklikleri bir bir hayata geçiriyor. 26 daire başkanından 3’ünü görevden alan Zorluoğlu TİSKİ’de de 10 daire başkanından 3’ünü değiştirdi. 

Hemen  hemen bir çok birimde daire başkanlıklarını değiştiren bazı başkanlıkları kapatan bazılarını da yeniden açan Zorluoğlu önceki dönemden bir çok ismi mevcut yerlerinden alarak farklı bir görevle görevlendirdi.

Şube Müdürü Kemal Akpınar-Teftiş Kurulu Başkanı,
Yatırım İnşaat Daire Başkanı Nalan Aydın Daire Başkanı, 
Fen işleri Daire Başkanı Hüseyin Türker-Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanı
 Mühendis Murat Öztürk -Fen İşleri Daire Başkanı, 
Veteriner Hekim Sebahattin Yazıcı-Sağlık ve Sosyal Daire Başkanı
Şef Serkan Şener -Destek Hizmetler Daire Başkanı oldu.

Gençlik Spor Hizmetleri Daire Başkanı Cemalettin Yazıcı başkanlıktan alınarak uzman kadrosuna atandı. 

Destek Hizmetleri Daire Başkanı Muhammet Ali Altuntaş Makine İkmal ve Onarım Daire Başkanı, Kırsal Hizmetleri Daire Başkanı Aslan Korkmaz daire başkanı olurken tesisler daire başkanı Ekrem Aktaş da görevden alınarak düz mühendis kadrosuna, Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Yoloğlu Uzman Kadrosu’na atandı.

İşletme ve Iştiraklar başkanı Ali Kemal Bektaş ise Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Başkanı oldu.

Daire başkanlıkların yanı sıra TİSKİ’de de değişiklikler oldu.
Önceden de yazdığımız gibi Nurettin Tandoğan mühendis kadrosuna atanırken yerine Muhammet Mazlum getirildi.

Bilgi İşlem Daire Başkanı Muhammet Zahit Demirtaş memurluk kadrosuna getirilirken yerine Ahmet Ali Koz görevlendirildi. 

İçme suyu ve Kanalizasyon Dairen Başkanı Harun Aksu (asaleten) , İşletmeler Dairesi Başkanlığına Muhammet Mazum (vekaleten) ETÜD ve Plan Dairesi Başkanlığına İsmail Eşref Kültür (asaleten), Tesisler Dairesi Başkanlığına Kutluhan Gültekin (vekaleten) atandı.

 Yatırım ve inşaat dairesi başkanI Nevzat Kamiloğlu görevinden alınarak mühendis kadrosunda değerlendirilirken yerine İsmail Eşref Kültür (asaleten) görevlendirildi. 

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Berrin Soygenç görevden alınarak yerine (vekaleten) Mustafa Öztürk getirildi. 

1. Hukuk Müşavirliği görevine ise (asaleten) Mustafa Öztürk getirildi, önceden bu göreve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kurtuluş yönetiyordu.

Zorluoğlu, göreve geldiği günden bu yana yaptığı değişiklikle 26 daire başkanından 3’ünü, 4 Genel Sekreter yardımcısınadan 2’sini görevden almıştı TİSKİ’de de 10 daire başkanınından 3 tanesini, 1 tane de genel müdür yardımcısını görevden aldı.

Listede yer almayan daire başkanlıklarındaki başkanlar aynı şekilde görevlerine devam ediyor.