Gelişen ve değişen Anadolu şehirlerinin başarı hikayelerini ekrana getiren programda Trabzon’un önceliklerini, beklentilerini ve 2023 hedeflerinin anlatıldığı canlı yayına Vali Kızılcık’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve Türk

Ekonomi Bankası Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz analiz ve yorumlarıyla katıldı.

Trabzon’un turizm ve eğitim alanında ön plana çıkardıklarını belirten Vali Kızılcık “Şehrimize ikinci bir devlet üniversiteyi kazandırmayı hedefliyoruz. Ayrıca şehrimizin Lojistik merkez olma konusunda güçlü yanları var. Son dönemlerde Afganistan’dan çekilen NATO güçlerinin Trabzon üzerinden çekilmesi bunu

Trabzon’daki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu “Kentsel dönüşüm alanının büyüklüğü bakımından Trabzon ülkemizde en ön sırada yer almaktadır. Bu proje ile hayat standardımız yükselecek” dedi.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu’da programda Trabzon’un sanayi ve ticari alanındaki yeni yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Programda Türk Ekonomi Bankası Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz,  Trabzon’un ekonomi, eğitim,yatırım,turizm alanlarında istatiksel rakamlardan yola çıkarak analiz ve değerlendirmelerde bulundu.