AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, mazbatasını Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne teslim ederek kaydını yaptırdı. Köseoğlu’na milletvekili rozetini ise Trabzonlu hemşerimiz TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu taktı. Köseoğlu, “Trabzon’un bir evladı olarak TBMM'de partimizi, Trabzon’umuzu en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” dedi.

Milletvekili Genel Seçimleri'nin ardından Parlamento'ya giren milletvekilleri mazbatalarını aldıktan sonra kayıt işlemleri için Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) gelmeye devam ediyor. Dün AK Parti Trabzon Milletvekilleri Süleyman Soylu, Muhammet Balta ve Adnan Günnar’la birlikte TBMM’ye kayıt yaptıran Köseoğlu, parmak izi verdikten sonra da rozetini takarak Trabzon için kolları sıvadı.

Trabzon’da AK Parti teşkilatlarına teşekkür eden Köseoğlu, “Trabzon’un bir evladı olarak TBMM'de partimizi, Trabzon’umuzu en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” dedi.

Köseoğlu, herkesin milletin takdirine saygı duyması gerektiğini belirterek, “Sonuçların vatanımız, milletimiz için hayırlısı olmasını diliyorum. AK Parti olarak Türkiye'de istikrarın devamından yanayız. Türkiye'nin hiçbir şekilde kargaşa ortamına itilmesinden yana değiliz. İnşallah sonuç olumlu neticelenir ve ülkemiz istikrarlı bir şekilde büyümeye devam eder. Biz partimizden önce Türkiye'mizin geleceğini düşünüyoruz. Türkiye'mizin geleceği bizim açımızdan son derece önemli ve her şeyin üzerinde tutuyoruz. Yaklaşımlarımız da hep bu doğrultuda olacak" diye konuştu.