Trabzon’un başarılı spor muhabirlerinden, Karadeniz Gazetesi’nin Spor Şefi Özer Çalık dünya evine girdi. Kerim ailesinin güzeller güzeli biricik kızı Çiğdem Kerim, Çalık ailesinin yakışıklı oğlu Özer Çalık ile Yomra Sandal Otel’de gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdiler. Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen’in kıydığı nikahta erkek tarafının şahitliklerini Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Algün ile Metin Albayrak yaparken, kız tarafının şahitliklerini de Doç. Dr. Ahmet Sarı ile Halil İbrahim Kurnaz yaptı. Şen, genç çifte ömür boyu mutluluk dilerken, aile cüzdanını geline takdim etti ve çifte ayrı ayrı hediye verdi.

Kerim ve Çalık ailelerini bu mutlu günlerinde sevenleri de yalnız bırakmadı. Mutlulukları gözlerinden okunan Çiğdem ve Özer çifti düğün pastasını kestiler. Davetliler Akçaabat halk oyunları ekibinin yöresel oyunları sergilemesiyle mest oldu. Kendini kemençeye kaptıranlar sahneye çıkarak kurulan horon halkasına girdi. 

Havai fişek gösterileri ise geceyi aydınlattı. Trabzon’un siyaset, iş ve spor dünyasından çok sayıda davetli de düğüne gelerek genç çifti yalnız bırakmazken Kerim ve Çalık aileleri davetlilerle tek tek ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür etti.