Kaşüstü’nde şantiye alanındaki satış ofisinde yapılan tanıtımda açıklamalarda bulunan mimar Emrah Ömer Çam, “Lansman çalışmalarından sonra projemizi belli bir noktaya daha getirdik. Bölgenin en akıllı projesini yaptığımız için değerli bir çalışma olmasını istedik. Bunun için de 2015 yılı dünyanın en güzel Macar kızı seçilen Daniella Kiss’i buraya davet ettik. Onunla beraber bu projenin birlikteliği için çalışmaya başladık. Kendisi projemizin yüzü olacak. Projemiz sadece Türkiye’de değil yurt dışında da tanıtımları devam ediyor. Aynı zamanda şirket yüzü seçildiği için önümüzdeki bir buçuk yıl boyunca tüm aktivitelerde yer alacaktır” dedi.

Projeden de bahseden Çam, “Projemiz 102 daireden oluşuyor. 1+1’den 6+1’e kadar daire seçenekleri mevcut. Tüm dairelere ait kapalı otopark yer almaktadır. Dairelerimizin en farklı özelliği ise akıllı konsepte sahip olmaları. Cep telefonuyla evin dış kapısını kilitleyip açılabiliyor, tüm ışık kontrolleri sağlanabiliyor, klimalar ayarlanabiliyor. Sesli komut ile çalışıyor. Ev sahibi ‘ben geliyorum’ dediğinde perdeler kalkıyor, ışıklar yanıyor, ortam ısınmaya başlıyor. ‘Ben gidiyorum’ dediğinde ise perdeler iniyor, ışıklar kapanıyor. Bunun dışında yerden ısıtma özelliğinin yanında yerden soğutma özelliği de mevcut. Dünyanın en iyi alüminyum doğrama sistemiyle çalışıyoruz. Bu 5 kat daha fazla ısı ve ses yalıtımı sağlıyor. Yüzde yüz rüzgar geçirmeme özelliğine de sahip” ifadelerini kullandı.

Projenin mimarisi olarak da estetikleri ön plana çıkan bir dış cephe çalışması yapıldığını belirten Çam, “Tüm daireler hem deniz hem de vadiyi görebiliyor. En güzel özelliği güneş, salon ve mutfağa doğuyor. Binanın etrafından dolanıyor ve yatak odalarından batıyor” diye konuştu.

Loft Park Residence’ın yüzü Daniella Kiss ise, “Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Türkiye’ye daha önce çok gelmek istemiştim ama ilk kez gelme şansına sahip oluyorum. Sanırım bu bulunduğum en iyi birliktelik. Projenin tamamen bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum” şeklinde konuştu.

Türkiye’ye ile ilgili düşünceleri sorulan Daniella, “8 yıl önce Babam İstanbul’a gelmişti. Burada Kapalıçarşı’da biri çay içmesi için öneride bulundular. Kabul etmeyince de dövmek istediler. Bu yüzden Türkiye’ye ilk gelirken çok gergindim oldum ama geldikten sonra fikirlerim değişti. Buranın yemekleri çok güzel. Bazı yemeklerin ve nesne isimlerinin benzerleri Macaristan’da var” dedi.

Dünyada en beğendiği erkek ırk sorusuna Daniella, İspanya’yı beğendiğini ifade ederken, Türkiye’den birkaç dizinin kendi ülkelerinde gösterimde olduğunu ve onları seyrettiğini de sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından ise örnek olarak hazırlanmış ev gösterildi.