Dünya devi Apple’nin Trabzon’da Yetkili Servis Sağlayıcısı ve Yetkili Satıcısı olan; açıldığı günden bu yana taşıdığı markaya ve adına yakışır bir şekilde hizmet veren ESC Teknoloji 15. Kuruluş Yıldönümünü çalışanları ile birlikte kutladı. 
15 yılda önemli bir ivme kazanarak güvenilir bir hizmet ağıyla Trabzon, Ankara, Sakarya, Samsun ve son Olarak Ordu’ya şube açan ESC Teknoloji 60 çalışanı ile Trabzon’un yükselen değeri olma yönünde emin adımlarla ilerliyor. 
15. Kuruluş Yıldönümü pastasını şirketin yönetim kurulu başkanı Abdurrahman SAMAT ile birlikte kesen Genel Müdür İbrahim SAMAT, ‘Eğer işinizi doğru ve iyi yaparsanız, başarı ve kazanım size kendi ayaklarıyla gelir. 
Dün 2 personel ile çıktığımız yolda bugün 60 kişilik bir ekip ile hizmet veriyoruz. Taşıdığımız markanın büyüklüğüne yakışır bir şekilde bu ülkenin geleceğine katkı sağlamak adına kontrollü bir şekilde büyüyor hem istihdamı hem de sektördeki başarımızı arttırmayı hedefliyoruz. 15 yıllık serüvende bizlere güç veren başta çalışanlarımız olmak üzere tüm iş ortaklarımız, gönül yoldaşlarımız ve özellikle ekibimizin vefakar ailelerine teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı.