Sokağa çıkma kısıtlaması süresince herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmaması adına tüm hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesinde; Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı yüzlerce personeli ile sahada görev yapacak. Yine Zabıta Dairesi Başkanlığı, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve TİSKİ Genel Müdürlüğü de Trabzonlu vatandaşların hizmetinde olacak. 

OTOBÜSLER HİZMET VERECEK 
Büyükşehir Belediyesi otobüsleri de önceki haftalarda uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarında olduğu gibi 4 gün boyunca belirlenen saatlerde sağlık görevlileri ve genelge ile istisna tutulan çalışanlar için hizmet verecek. İstisna kapsamında olan çalışanlar, iş yeri kimlik kartları veya çalıştıkları yerlerden alacakları görev yazıları ile belediye otobüslerini kullanabilecek. 

TÜM GÜCÜMÜZLE SAHADA OLACAĞIZ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 4 gün sürecek sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirterek, “Hemşehrilerimizin belirlenen kurallar çerçevesinde ihtiyaçlarını karşılamak üzere tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun, Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz ve paydaşı olduğumuz Vefa Sosyal Destek Grubu ile ihtiyaç duydukları her an yanlarında olacağız. Unutmayalım ki sokağa çıkma kısıtlamaları, etkileşimi azaltıp sağlığımızı korumak adına uygulanıyor. Bu zor günleri geride bırakmak için kurallara hassasiyetle uyulmasını rica ediyorum.  Büyükşehir Belediyesi olarak her gün olduğu gibi sokağa çıkma kısıtlaması süresince de vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek adına tüm gücümüzle sahada olacağız. İnşallah el ele vererek bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz” ifadelerini kullandı.