61SAAT HABER SERVİSİ - Down Sendromlu Özel Sporcu ve aynı zamanda Masa Tenisinde Dünya 3.’lüğü bulunan Enes Yılmaz, 25. Yaş günü için Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu dahil çok sayıda üst düzey ismi doğum günü partisine davet etti. 
Trabzon’da Umuda Destek Derneği’nin bir iştiraki olan ve özel çocukların dönüşümlü olarak çalıştığı Ballim Kafe’de düzenlenen doğum günü partisine; 
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgenerel Halil Şen, Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik, ailesi ve arkadaşları katıldı.  

DOĞUM GÜNÜ PASTASINI BERABER KESTİLER
Doğum günü pastasını Vali Ustaoğlu, Başkan Genç ve ailesi birlikte kesen Yılmaz ve arkadaşlarına burada çeşitli hediyeler verildi. 
Trabzon Valisi Ustaoğlu, “Bizi bu güzel anlamlı gününe davet ettiğinde bizde memnuniyetle bu doğum gününde onu yalnız bırakmak istemedik. Davete icabet ettik. Allah uzun ömür sağlık sıhhat versin. Enes, bizim çok kıymetli değerimiz. Biliyorsunuz Masa tenisinde Dünya 3.’lüğü olan kardeşimiz. Bizim bayrağımızı uluslararası arenada göndere çektirerek İstiklal Marşımızı söyletti. Ben kendisine uzun ve sağlıklı ömür temenni ediyorum” dedi. 
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise, “Çok güzel mutlu bir anı paylaşıyoruz. Medarı iftiharımız, bayrağımızı gönderre dalgalandıran kardeşimiz”’ dedi. 
Enes ile oynadığı Masa tenisi anısını da paylaşan Başkan Genç, oyunun başladığı gibi bittiğini söyledi. 

TRABZONSPOR KAPTANLARI İÇİN KONUŞACAKLAR
Trabzonsporlu futbolcuları da Ballim Kafeye getirmek için ilgililerle konuşacaklarını söyleyen Başkan Genç, “Trabzonspor’umuzu da getireceğiz. Kaptanlarımızı getireceğiz. İnşallah burada bulunan bütün kardeşlerimizle bütün engelleri aşarak yeni dönemde sayın valimizin riyasetinde bizlerde belediye olarak güzel hizmetler vermeye devam edeceğiz. Zorlukları biliyoruz, kardeşlerimizin önünde ki engelleri aşmak adına sorunları biliyoruz. Vakıf olduk bu dönem. Ve İnşallah yeni binamızda engelli kardeşlerimize özel yer yaptık. 17 derneğimizin orada konuşlanacağı özel yer yaptık. Daha fazlasını yapmak vazifemi” diye konuştu. 
Enes Yıldırım ise doğum gününe katılan herkese teşekkür etti. 
Pasta kesiminin ardından Enes Yıldırım ve arkadaşları çalınan müzikler eşliğinde horon ve kolbastı oynadı...