Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Hasan Karal ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Hasan Sula tarafından kent konseyinin tanınırlığını artırmak ve şehrin öncelikli sorunlarının tespitini yapmak için başlatılan çalışmalar, tüm hızıyla devam ediyor. 

Kent konseyi yürütme kurulu üyeleri ile yapılan yürütme kurulu toplantısında, öncelikle çalışma yönergelerinin revize edilmesi planlandı. Şehrin sorunları, Kent Konseyi çalışma stratejileri ele alındı. Öncelikli konuların başında gelen ulaşım konusunu incelemek için planlamalara başlandı. Trabzon’un ulaşım sorununa çözüm bulmak için çalışma grupları ve yürütme grupları tarafından durum tespiti yapıldı. 

FEDAKARCA ÇALIŞMAYA HAZIRIZ
Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Hasan Karal toplantının ardından yaptığı açıklamada “Trabzon Kent Konseyi olarak şehirde uzlaşı kültürünü yaygınlaştırmak ve ortak aklı ortaya çıkarmak için fedakarca çalışmaya hazırız. Tüm yürütme kurulu üyelerimizle birlikte gerçekleştireceğimiz düzenli toplantılarla şehrin sorunlarını tek tek ele alarak çözüm önerileri sunmak adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yürütme kurulu üyelerimize gösterdikleri özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.