Trabzon Üniversitesi (TRÜ) Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Atilla Çimer, Prof. Dr. Hasan Karal, Genel Sekreter Doç. Dr. Recep Narter ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Doç. Dr. Bahar Yalın, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, yeni başkan Ersen Veda Küçük ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.
 
Ziyarette Trabzon basınının ülkemiz yerel basını içerisindeki önemine işaret eden Rektör Aşıkkutlu, “Köklü bir geçmişe sahip olan Trabzon basını, şehrimizin gelişmesinde çok önemli rol oynamaktadır. Dolayısıyla üniversitemizin basınımızla temas halinde olması, kamuoyunun nabzının tutulması, yönlendirici ve yapıcı geribildirimlere duyarlı olması üniversitemizin sağlıklı gelişmesi ve tanınırlığı açısından büyük önem arz etmektedir” dedi.
 
Başkan Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Trabzon Gazeteciler Cemiyeti olarak Trabzon Üniversitesi ile şehrimizin gelişmesine katkı sunma noktasında olabilecek her türlü projede yer almak bizleri memnun edecektir” şeklinde konuştu.