TSGİAD 6. Olağan Genel Kurulunda yeni başkan Adem Kahraman seçildi.

Programda konuşma yapan TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, iş insanlarının oluşturduğu STK’ların önemine vurgu yaparak, “Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği de bu çerçevede çok değerli ve önemli görevler üstleniyor. TSGİAD’ın yeni başkanı Adem Kahraman’ı ve yönetimini tebrik ediyorum” diye konuştu.

TSGİAD Başkanlığını devreden Rıdvan Olgun da programda konuşma yaparak, TSGİAD olarak şehir adına güzel işlere imza atıldığını söyledi.

Ardından kürsüye çıkan TSGİAD Başkanı Adem Kahraman, devraldığı bayrağı yukarılara taşımak için var gücü ile çalışacağını belirterek, “Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneğini 2010 yılında hayata geçirdik. TSGİAD’ın kurulduğu günden itibaren içerisinde olmak benim için her zaman onur olmuştur. Bugün de sizlerin desteği ile birlikte TSGİAD’a başkan seçildim. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNİ İÇERİSİNDE OLDUK

10 yıllık süreç boyunca Trabzon ve bölge insanına hizmet üretmeyi kendisine misyon edinen TSGİAD, şehrimiz için birçok projeye imza attı, birçok sosyal sorumluluk projesinin içerisinde oldu.

BİZLER İÇİN HEPİNİZ KIYMETLİSİNİZ

Bu geçen süre zarfı içerisinde başkanlık görevini yürüten Kurucu Başkanımız Sayın Emre Aksoy’a, ardından başkanlık görevini devralan Sayın Cemil Genç’e ve sonrasında 2 dönem başkanlık görevini sürdüren Sayın Rıdvan Olgun’a yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Bizler de bu kıymetli arkadaşlarımızdan aldığımız bayrağı daha da yukarıya taşımak için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

YENİ LİSTE ŞU ŞEKİLDE

Tek liste ile gidilen genel kurulda Adem Kahraman başkanlığında yönetim kurulu asıl üyeler şu isimlerden oluştu: “Abdülaziz Baş, Sezgin Üstün, Barış Sancak, Savaş Şaffak, Necip Akdeniz, Ümit Orhan, Serkan Aydın, Köksal Büyükkazaz, Kadir Kantekin ve Bayram Yavuz.”

Yedek üyeler ise şu isimlerden oluştu: “Mustafa Karamustafaoğlu, Ömer Tüfekçi, Faruk Tekin, Muhammet Günay, Hasan Salih Selim.”