Ukrayna Ticaret ve Sanayi Odası resmi temsilcisi ve Trabzon SİAD Başkanı Hasan Kamil Hayali, Ukrayna'dan gelen seçkin bir iş adamı heyeti ile Trabzon, Rize ve Giresun'da bir dizi görüşmelerde bulunacak.
22 Şubat Pazartesi günü protokol ziyaretlerinden sonra Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda 14.00 da düzenlenecek olan “Ukrayna'da yatırım ve ticaret imkanları” konulu panelden sonra, ilgililerle ikili iş görüşmeleri yapacak olan heyet 23 Şubat Salı günü Rize'de 24 Şubat Çarşamba günü ise Giresun'da aynı programı takip edecektir.

Ukrayna'dan gelen iş adamı heyetinin bölge için bir fırsat olduğunu söyleyen Trabzon SİAD Başkanı Hayali, Ukrayna uygun emlak ve arazi fiyatları, kaliteli ve ucuz iş gücü zengin doğal kaynakları ile önümüzdeki dönemin parlayan yıldızı olacaktır. Ukrayna'da çok büyük fırsatlar var. Ben, Ukrayna Ticaret ve sanayi Odası resmi Türkiye temsilcisi olmamdan ileri gelen imkanlarımı, ilk olarak bölgemiz için kullanarak, Ukrayna 'dan seçkin bir iş insanı heyetini buraya getirdim. Rekabette öne çıkmanın en önemli şartı, bilgiye erken ulaşarak önlemini herkesten önce almak, yatırımını herkesten önce yapmaktır. En son Başbakanımızın yaptığı Ukrayna ziyareti ile de iyice ayyuka çıkan Ukrayna'daki iş imkanları ile ilgili ilk ağızdan bilgiye, bölge iş insanlarımız tüm Türkiye'den önce ulaşma fırsatı bulacaktır diyen Hayali , tüm bölge iş insanlarımızı Trabzon, Rize ve Giresun Ticaret ve Sanayi Odalarında yapılacak bilgilendirme toplantılarına ve ikili iş görüşmelerine bekliyorum dedi.