Spor şehri Trabzon'a Doğu Karadeniz'in en büyük ve modern spor tesisi Çukurçayır'da T-Spor Point ile hizmete girdi. Hizmete giren T-Spor Point ailesi örnek bir davranış sergileyerek şehit aileleri ve gazilerine ücretsiz olarak hizmet vereceklerini duyurdu.

Konuyla ile ilgili açıklamalarda bulunan T Spor Point İşletme Müdürü Remzi Yıldız, ''Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği bu dönemlerde duyarlı bir vatandaş olarak şehitlerimize ve gazilerimize minnet borcumuzun olduğunu düşünüyoruz. Bu anlayışla Tsporpoint ailesi olarak asker ve polis şehit eşleri ile çocuklarına ve gazilerimize salonumuzu süresiz olarak açmış bulunuyoruz'' dedi.

Yıldız T-Spor Point markası ile ilgili ise bilgilendirmelerde bulunarak şu ifadelere yer verdi;

'DOĞU KARADENİZ'İN EN BÜYÜK SPOR TESİSİ'

''Doğu Karadeniz’in en büyük spor tesisi Trabzon halkına kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Salonumuza gelen misafirlerimizin tamamının memnuniyeti ile karşılaşıyoruz. Olumlu geri dönüşler yapmış olduğumuz işin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Bu anlamda son derece mutluyuz. Salonumuz 1200 metrekare kapalı alandan oluşan 600 metrekare tamamen bayanlara özel fitness salonu, 20 metre büyüklüğündeki havuz, sauna ve dans odalarından oluşmaktadır. Aynı şekilde erkek havuzumuz ve fitness salonumuz vardır''

''HEM SPOR HEM SOSYAL ZAMAN AYNI YERDE''

Ayrıca gelen misafirlerimize sporun yanı sıra sosyal zaman geçirebilmeleri adına kafe niteliğinde vitamin barımız ile hizmet vermekteyiz. Burada sıcak ve soğuk içeceklerimiz mevcuttur. Salonumuz sabah 10.00 ve gece 22.00’a kadar açık. Bu saatler içerisinde salonlarımıza bay ve bayan hocalarımız bulunmaktadır. Hocalarımız alanında eğitim almış tecrübe edinmiş çalışma arkadaşlarımızdır. Salonumuzda özel boks ve yüzme dersi verilmektedir. Modern dünyamızın gelişmiş Türkiye’si ve en özel şehri Trabzon’da sporun artık sağlık bir yaşam tarzı olması gerektiğini farkındayız. Doğu Karadeniz’in en özel tesisini Trabzon’da kazandırman mutluğunu yaşıyoruz''

'ÖNCELLİĞİMİZ TEMİZLİK'

Salonda her şeyden önce hijyene ve misafirlerine önem verdiklerini dile getiren Yıldız, “Burada birinci önceliğimiz temizlik, ikinci önceliğimiz ise spor yapaya gelenlerin burayı evleri gibi hissetmesi. Bunları sağladıktan sonra kazanç yönünün düşüyoruz” ifadelerini kullandı.  

ÖZEL DERS ALMAK MÜMKÜN

Ücretlendirme ile ilgili bilgi veren Remzi Yıldız ücretlendirmenin paketler halinde olduğunu belirterek, “Sporlarımızla ilgili ücretlendirme paket paket oluyor. Özel ders almak isteyenlere ekstra bir özel ücret karşılığı ders verilmektedir. Ayrıca spor salonumuzda yer alan saunamızı tüm müşterilerimiz ücretsiz olarak kullanabiliyor.”

'DANS ODALARIMIZ VAR'

Spor yapanların yanı sıra bayan kısmında iki tane kabinimiz var. Mesela hanımlar bugün kolbastı oynamak istiyoruz, mezdeke yapmak istiyoruz diyorlar. Ayrı ses sistemlerinin bulunduğu odalarımızda bu imkanı bayan müşterilerimize sunuyoruz. Zaten salonumuz da, havuzumuz da ses sistemi tamamen bağımsız. Yani havuz da bir müzik dinlenirken fitness ta başka müzik dinleniliyor. Böyle bir konsept oluşturduk.”

'ÇUKURÇAYIR'DAYIZ'

Çukurçayır 1001 Pırlanta Vadisi içerisinde hizmet verdiklerini belirten Yıldız, “Bize 0533 1134 8998 ve 0 462 999 10 90 numaralı işyeri telefonlarndan ulaşabilirsiniz. Ayrıca sosyal paylaşım sitelerimizden de salonumuzun ayrıntılarına bakabilirler. Şuanda servisimiz bulunmuyor ama şehrin farklı noktalarından gruplar olursa servis sağlanmaktadır” ifadelerini kullandı.