TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Selçuk Kılıç, beraberinde Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük, TSYD Trabzon Şubesi yönetim kurulu üyeleri Tahir Orhan, Gökmen Şahin ve Fatih Turan ile Proje Sorumlusu İpek Cansel Şahin, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'nu makamında ziyaret etti. Başkan Kılıç, İçişleri Bakanlığı'nın himayesinde, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün de desteği ile hazırladıkları 'Uzak Köylerdeki Çocuklar, Spor Tesisleriyle Buluşuyor' adlı projenin detaylarını anlattı. Projedeki öncelikli hedef grubunun başarılı, yetim veya maddi durumu iyi olmayan öğrenciler olduğunu belirten Başkan Selçuk Kılıç bu çalışmaya büyük önem verdiklerini, projenin başlamasında çocuklar kadar kendilerinin de heyecanlı olduklarını kaydetti. 

Vali İsmail Ustaoğlu ise, detaylarına ilişkin bilgi edindiği projenin çok faydalı bir etkinlik olacağını belirtti, TSYD Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu üyelerine de çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

ÇOCUKLAR, SPOR TESİSLERİYLE BULUŞUYOR
Trabzon’un uzak köylerinde, bazıları kent merkezlerini hiç görmemiş olan çocukları, çoğu olimpik ölçülerde olan spor tesisleriyle tanıştırmak, gün boyu hem gezi, hem bilgi ve hem de eğlence amaçlı etkinlikle çocuklara yeni hedefler çizmeleri konusunda katkıda bulunmak amacıyla TSYD Trabzon Şubesi'nce 'Uzak Köylerdeki Çocuklar, Spor Tesisleriyle Buluşuyor' proje hazırlandı. Bu hafta start verilecek projeyle; belirlenen okullardaki çocukların, kentteki spor tesislerini gezmesinin yanı sıra Trabzonsporlu futbolcularla da bir araya gelmesi hedefleniyor.