TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ve Genel Sekreter Şükrü Erüz, rektör Prof. Dr. Baykal’a yaptıkları ziyarette göreve getirilmesi nedeniyle tebriklerini, bir süre önce vefat eden babası nedeniyle de taziyelerini sundular.



Meclis Başkanı Mehmet Cirav, ziyarette KTÜ’nün Trabzon için çok şey ifade ettiğini belirterek, borsa olarak KTÜ’ye her alanda katkıda bulunmaya devam edeceklerini, son örneği olarak da Farabi Hastanesi’ne yoğun bakım ünitesi yaptırdıklarını söyledi.



Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu da, Türkiye’nin en güvenilir illerinden olan Trabzon’da , Türkiye’nin en iyi kampüslerinden birine sahip KTÜ’nün öğrenciler için cazibe merkezi olması gerektiğini belirterek, “Bunun için yapılması gerekenler olduğuna inanıyoruz. Her türlü işbirliğinin geliştirilmesi, üniversite-şehir ve sanayi işbirliğinin arttırılması için ortak hareket etmeliyiz” dedi.



KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal ise, artıları oldukça fazla olan üniversitelerden biri konumunda bulunduklarını, ancak var olan eksikleri de bildiklerini ve bunları gidermek için çaba sarf edeceklerini söyledi.