EREN: BU MECLİS TRABZON İÇİN GÜZEL İŞLER YAPTI

Meclis üyelerinin Kurban Bayramı’nı kutlayarak konuşmasına başlayan Meclis Başkanı M. Şadan Eren, “Bir bayramı daha hep beraber geçiriyoruz. Meclisimiz dördüncü yılını tamamladı. Bu dönem son dini bayramımızda birlikte olduk. Güzel günler yaşadık. Allah hepimize güzel günler nasip etsin. Trabzon için bu meclis çok güzel şeyler yaptı. Bu hepimizin başarısıdır. Hep beraber yaptık çalışmaları. Burada tekrar etmeye gerek yok çünkü bunların hepsinin içinde sizler de oldunuz. Bu çalışmalarınızdan, bu başarılarınızdan dolayı da meclis başkanı olarak sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

HACISALİHOĞLU: MECLİSİMİZDEKİ UYUMLA VERİMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTILDI

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da, meclis üyelerinin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam geçirmeleri dileğinde bulundu. Gelişen teknolojinin bayramlaşma geleneklerini etkilediğini, her şeye rağmen yüz yüze ve bir arada gerçekleştirilen bayramlaşma törenlerinin çok önemli olduğunu ve devem ettirilmesi gerektiğini dile getiren Başkan Hacısalihoğlu, “Sorumluluğu aldık ve bu sorumluluğu birlikte yürüttük’ anlamını taşır. Bu bir anlamda camiaya sahip çıkmak demektir. Odamızdaki bayramlaşma törenini bundan sonra da devam ettireceğiz” diye konuştu. Hacısalihoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Verimli ve uyumlu bir meclis olduk. Kanunen bir seçim dönemine girildi. Bu dönemin kırıcı olmadan geçirilmesini arzu ediyoruz. Bildiğiniz gibi yapmış olduğumuz bütün etkinliklerde geçmiş meclis üyelerimizle hep birlikte oluyoruz. Bu demektir ki bundan sonra da hep birlikte olacağız. Bu bakımdan daha dikkatli olmakta yarar var. Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Kırmadan, dökmeden güzel bir seçim dönemi geçirilsin.”

Meclis üyelerine çalışmaları için teşekkür eden Başkan M.Suat Hacısalihoğlu, “Meclisimiz gerçekten güzel işler yaptı. Yapılan çalışmalara meclisteki huzurun da katkısı var. Mecliste huzur olmasaydı yönetim de bu şekilde çalışamazdı. Bu bakımdan güzel bir meclis çalışma dönemini tamamladık. Tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.