61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon kamuoyunun merakla beklediği seçimin tarihi bugün belli oldu.

HAKEM HEYETİNE BİLDİRİLDİ

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, 5 Ekim 2017 Perşembe günü Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin yapılması önünde karar aldıklarını hakem heyetine bildirdi.

SANDIK BAŞINA GİDİLECEK

Kararın yüksek ihtimalle onaylanması sonrası 5 Ekim 2017 Perşembe günü TTSO üyeleri sandık başına gidecek.

MEVCUT BAŞKANLAR YENİDEN ADAY

Bilindiği üzere Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda mevcut başkan Suat Hacısalihoğlu yeniden yönetim kurulu başkanlığına, Meclis Başkanı Şadan Eren de aynı görevine devam etmek için aday olduklarını ilan etmişlerdi.

DELEGELER ŞAŞKIN

Kasım ayında yapılması beklenen seçimin 1 ay önceye alınması delegeler arasında şaşkınlık yaratırken seçimin hafta içi perşembe gününe rastlamasıyla ilgili mevcut başkan Hacısalihoğlu, “Öncelikle seçimin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim. Seçim 5 Ekim tarihinde Perşembe günü gerçekleşecektir. Hafta içi yapmamızın nedeni, genelde iş adamlarımızın hafta sonu programları oluyor. Hafta içi herkes işinin başında gelip rahatça oyunu kullanıp yeniden işine gidebilsin diye böyle bir karar aldık” dedi.

ADAYLAR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

TTSO’da seçim yarışında başkan adaylığı için Suat Hacısalihoğlu’nun yanı sıra Erkut Çelebi, Ahmet Sarı, Ekrem Çapkınoğlu ve Temel Kofoğlu isimleri şimdilik sahada çalışmalarını sürdürürken meclis başkanlığı için mevcut başkan Şadan Eren’e rakip olarak ise Nusret Onur ismi dillendiriliyor.