IPS Telekom yöneticileri Fehim Özden ve Giray'dan Koç, IPS Telekom ile Çalış adını taşıyan projeyle ilgili olarak şunları söyledi:


"Sahip olduğumuz çağrı merkezi yüksek teknoloji uygulamalarını, akıllı cep telefonlarınızda kullanarak, Trabzon ilinde yaşayan çalışmayan bayanlar (yaş aralığı 18-30 yaş arası) ve engelli vatandaşlar evden çıkmadan çalışarak gelir elde etme şansı kazanıyorlar. Proje içersine ilk 2 aylık zaman dilimi içersinde 100 kişi istihdamı hedeflenmektedir.  2017 yılı sonuna kadar 1000 kişilik istihdam sağlanması hedeflenmiştir. Çalışacak vatandaşlarımız evde çalışarak hem gelir sağlayacak hemde sosyal güvence altına alınmış olacaklardır. Evlerinde çalışacak Trabzon ilindeki vatandaşlarımız, başvurularını yaptıktan sonra, IPS Telekom yetkilileri tarafından özel bir eğitimden geçirildikten sonra, evlerinde hemen çalışmaya başlayabilecekler."

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, istihdama büyük katkı verecek olan bu projeye destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek şunları söyledi:


"İstihdam seferberliğine katkı noktasında bu projeyi çok önemsiyoruz. Özellikle kadınlar ve engellilere istihdam sağlaması çok önemli. TTSO olarak projeye her aşamasında elimizden gelen katkıyı sağlayacağız. Yarın da protokole imza atarak bu işbirliğini hayata geçireceğiz"