6 ayda bir yapılması gereken ancak pandemi nedeniyle ertelenen ve ikisi birleştirilerek yapılan toplantının açılışında konuşan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, meslek komitelerinin sektörlerinin sorunlarını kendilerine ilettiğini belirterek, “Meslek komitesinden gelen sorun ve çözüm önerilerini biz de TOBB kanalıyla bakanlıklara iletiliyoruz. Pandemi sürecinin başından bu yana bu süreç iyi işledi ve birçok talebimizin çözümü için kanunlar çıkarıldı. Talep ve çözüm önerilerini sektörleriniz adına iletmeyi mutlaka sürdürün” diye konuştu.

TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren de, “Bu tür toplantılarımızı inşallah koronavirüsten kurtularak en kısa zamanda yüz yüze yaparız. Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak Yeni Ekonomik Programı açıkladı. Bu programın ülkemize, milletimize, ekonomi dünyasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

TTSO’nun faaliyetleri hakkında hazırlanan filmle meslek komitesi üyelerine bilgi verildikten sonra, meslek komitesi üyeleri Cevat Kara, Ali Yazıcı, Savaş Gedikoğlu, Ahmet Çebi ve Hayrullah Tan, yaptıkları konuşmalarla sektörleriyle ilgili sorunları aktardı.