TTSO’dan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin ve çalışanlarımızın Covid 19 salgını nedeniyle geçilen zor süreçte farklı alanlarda farkındalıklarını, bilgilerini ve becerilerini arttıran katma değerli hizmetler sunarak yenilikçi kapasitelerini geliştirmeyi amaçlamaktayız.

TTSO olarak bir süre önce Habitat Derneği ile imzalanan protokol kapsamında, Habitat Derneğinin başlattığı online eğitim hareketine destek veriyoruz ve daha çok kişinin bu eğitimlerden yararlanması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.

Bu bağlamda Habitat Derneğinin Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği ortaklığında ve İstanbul Kalkınma Ajansı’nın Yenilikçi ve Yaratıcı İstanbul Mali Destek Programı desteği ile hayata geçirilen İstanbul Blockchain Okulu Projesi kapsamında verilecek online Blockchain 101 eğitimi için kayıtlarınızı yaptırabilirsiniz.

11 Nisan Cumartesi günü 19.00 – 21.00 saatleri arasında Blockchain 101 eğitimine katılım göstermek için https://form.jotform.com/200964186133959 linki üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz.

Eğitim ücretsizdir. Tam katılım gösteren katılımcılara blockchain tabanlı online katılım belgesi verilecektir.

11 Nisan 2020 / Saat: 19:00 – 21:00

Eğitim İçeriği

Blockchain tanımları ve temel kavramlar

Mutabakat Protokolleri

Blockchain teknolojisinin kullanım alanları