Turizm İşletmecileri ve Seyahat Acenteleri Derneği (TİSAD) Başkanı Murat Çavga TTSO'ya tepki gösterdi.

Bir açıklama yapan TİSAD Başkanı Murat Çavga "Trabzon Ticaret ve Sanayi Odamız tarafından kentimizde düzenlenen ve “ŞEHİR DIŞINDAN BİR SEYAHAT ACENTASI TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN”, 4. Uluslararası İpekyolu İş Adamları Zirvesi’ne şehir dışında olduğumdan dolayı katılamamış olmanın verdiği derin üzüntüsü içerisinde olduğumu ifade etmek isterim.

Turizm kenti olma yönünde gayret gösteren kentimizde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasına aidat ödeyerek aidiyetini sürdüren 150 ( yüz elli) tane Seyahat Acentası’ ndan herhangi birinin bu tür organizasyonları yapabilecek  kabiliyetini meslek odamıza yansıtamaması, kentimiz turizm geleceği açısından endişe verici bir durumdur!

İnşallah kente döndüğümde Ticaret Odamıza ve Seyahat Acentalarımızın üst kuruluşu olan Türsab’a , acentalarımızın M.İ.C.E alanındaki eksikliklerini giderecek eğitim çalışmalarını yapmalarını ivedilikle önereceğim!.." ifadelerini kullandı.

Başta TTSO’mız olmak üzere böyle büyük organizasyonların kentimize  kazandırılması hususunda emeklerini ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.