35 yılını yaşayan TUDEM Yayın Grubu 26. Bayi Toplantısı Programı Bodrum’da gerçekleştirdi.  Türkiye’nin dört bir yanından toplantıya katılım sağlandı.

Açılış toplantısını TUDEM Yayıncılık Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı İsa Aykanat gerçekleştirdi. Aykanat yaptığı konuşmada tüm bayilere teşekkür ederek, “Burada geçmiş sezonları ve önümüzdeki süreci konuşacağız. Sorunları da masaya yatırarak çözümlerini konuşacağız” ifadelerini kullandı. 

BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Ardından Tudem Yayın Grubu Genel Müdürü Sinan Çam bayilere sunum gerçekleştirdi. Genel Müdür Çam yaptığı konuşmada, “Tudem bu yıl 35 yaşında. Sizlerle birlikte her geçen gün büyüyoruz. Burada bugün 410 kişiyiz. Biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. 
TECRÜBEMİZDEN YARARLANIN
Tudem’in tecrübelerinden faydalanı çağrısı da yapan Çam, “Aramızda yeni firmalarımız da var. Bu firmalarımız bu programı iyi değerlendirip, Tudem ekibinin tecrübelerinden yararlansınlar” dedi.
ÇOK DİKKATLİ OLUN
Şirketlere uyarılarda bulunan Genel Müdür Çam, firmaların önümüzdeki süreçte çok daha dikkatli olması gerektiğini belirterek, “Şirketlerimizin geleceği için finansal sağlığınıza dikkat edin” diye konuştu.
Açılış konuşmalarının ardından 2 gün boyunca atölyeler, eğitim yayınları, kültür yayınları ve okul etkinlikleri ile parakende, tedarik alanında toplantılar gerçekleştirildi.