Son olarak ülke genelinde hizmet veren Trabzon'da kısa bir zaman önce kuruluşunu tamamlayan Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜGVA) Yönetim Kurulunu tarafından organize edilen Çocuk hakları eğitimine 61 üniversite öğrencisi katıldı.

Genç Arsinliler Derneği başkanı seminerde yaptığı açıklamada, ''Sedat Özbakır; Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜGVA) bizden çocuk hakları seksek oyunu eğitici eğitimini kendi üyeleri için talep ettiler. Bizde dernek olarak ekibimizle vakfın etüt salonun da bu eğitimi verdik. Eğitimi alan ve konuya vakıf olan arkadaşlara sertifikalarını verdik. Biz dernek olarak eğitim,kültür,sosyal ve sportif projelerde duyarlığı olan STK larla çalışıyoruz. Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı gibi kuruluşlarla da çalışmaya devam edeceğiz. Kendilerini azimli ve proje endeksli çalışma hedeflerini gördük. Kendileriyle Trabzon endeksli bilgi paylaşımında bulunduk. Biz TÜGV'nın ülke genelinde yaptığı hizmetleri biliyoruz ve destekliyoruz. Trabzon Şube başkanı arkadaşımız Osman Ergün ve Yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlara başarılar diliyoruz'' dedi.

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜGVA) Trabzon şube bakanı Osman Ergün ise ''Genç Arsinliler Derneği başkanı ve yönetimine üyelerimize çocuk hakları konusun da verdikleri eğitimden dolayı teşekkür ettik. Genç Arsinliler Derneği başkanı Sedat Özbakır'a eğitime verdikleri destek ve güzel projelerinden dolayı plaket takdim ettik.Bun dan sonrada bir ve beraber çalışma kararı aldık'' ifadelerini kullandı.