Yaşar Doğan Başkanlığında gerçekleştirilen Genel Merkez Yönetim Kurulu toplantısına katılan Başkan Atmaca, ‘Bu önemli görevin şahsıma ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.  Bizlere bu görevi verenlerin yüzünü asla kara çıkarmayacağız’ dedi. 



Trabzon’da başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Başkan Atmaca, bundan sonra ülkenin gelişip kalkınabilmesi adına önemli bir rol üstlenen TÜMSİAD’ın zirvesinde de söz sahibi olacak. 



Kendisine verilen bu görevin büyük gurur vesilesi olduğunun altını çizen Atmaca, kendisine görevi tevdi eden Genel Başkan Yaşar Doğan ve yöneticilere teşekkür etti. 
Atmaca, ‘Ülkemizde kalkınma refahını en üst seviyelere çekmek, ekonomiyi geliştirmek, istihdamı arttırmak ve bu uğurda önemli adımlar atan ülke yönetimine katkı sağlamak TÜMSİAD’ın birincil görevleri arasındadır. Bugüne kadar bu manada TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı olarak yerelde ilimizde ve bölgemizde gayretli çalışmalar yaptık. Genel merkezimiz bu başarılı çalışmalarımızı taktir ederek bizlere Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliği görevini verdi. İlk toplantımız da gayet verimli geçti.  
Artık ilimiz ve bölgemiz adına yaptığımız çalışmaları ülke geneline yaymak ve genel merkezimize bu manada katkı sağlamak adına gayretlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.