Trabzon’da bir çok okulun katıldığı resim yarışmasında 228 resim arasında en iyileri seçildi.

Tunalar Otomotiv resim yarışmasından dereceye giren 3 öğrenciden Hasan Ali Yücel İlk Okulu’ndan Zeynep Berra Tankutay birinci, Ahmet Saka İlkokulu’ndan Erva Nur Uzun ikinci, Hasan Tahsin Kırali İlkokulu’ndan Pınaz Naz Aydın üçüncü oldu.

Dereceye giren resimler içerisinden 3 öğrenciye mansiyon ödülü verildi. Karakaya İlkokulu’ndan Arda Sağlam, İsmet Paşa İlkokulu’ndan Meryem Nur Pekin ve Dumlupınar İlkokulu’ndan Gülse Duru Günaydın mansiyon ödüllerini aldı.

Ödül töreninde konuşan Tunalar Genel Müdürü Sabri Kayan, ‘’Birbirinden güzel ve yaratıcı resimler yapan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.Bu gibi sanatsal faaliyetler; çocuklarımızın hayal gücü gelişimine çok büyük katkı sağlamakta, içindeki cevheri ortaya çıkarmakla birlikte özgüvenlerini de arttırdığına inanıyorum . Tunalar Otomotiv olarak bizlerin gayesi, bütün çocukların sanata olan yatkınlığını yükseltmek ve onlara imkanlarımız dahilinde her zaman destek olarak dünyanın sanatla daha güzel bir yer olacağı bilincini artırmak. Çocuklarımızın kendilerini fark etmeleri ve bizlere de farkındalık yaratmaları için biz Tunalar ailesi olarak elimizden geleni yapacağız. Böylece gerek özel hayatlarında gerekse meslek hayatlarında bulundukları sosyal çevreye yön verip; yeni fikirler, yeni imkânlar yaratabilsinler. Bu sene 7.sini düzenlediğimiz Tunalar Resim Yarışması ile geçtiğimiz senelerde de olduğu gibi gerekli yatırımlar yapmak ve buna uygun bir eğitim sistemi idealini yansıtmak en önemli görevlerimizden biridir. Bu önemli görevde bizi yalnız bırakmadığınız ve beni dinlediğiniz için hepinize teşekkür ederim’’