61SAAT HABER SERVİSİ - Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıl Dönümü bugün yapılan etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler ilk olarak Trabzon Valiliği önünde ki Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu ile başladı. 

TRABZON VALİLİĞİ ÖNÜNDE TÖREN
61saat'in haberine göre
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam eden törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya’nın mesajı okundu Törenin son bölümünde ise katılımcılar Trabzon Valiliği önünde toplu fotoğraf çektirdi. 

ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİLER
Trabzondaki etkinlikler, şehitlik ziyareti ile devam etti. Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik, şehit aileleri ile birlikte şehitliği ziyaret ederken burada Kuranı Kerim okundu ardından şehit mezarlarının hepsine karanfil bırakıldı. 

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE KOKTEYL
Kuruluş etkinlikleri kapsamında Trabzon Emniyet Müdürlüğü önünde de bir resepsiyon düzenlendi. Kokteyle,; Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik ile şehir protokolü, kurum müdürleri, şehit aileleri ile vatandaşlar katıldı. Yoğun bir katılım gerçekleşen kokteylde Trabzon Emniyet Müdürü Çevik, çocuklarla birlikte kuruluş pastasını kesti…