61SAAT SPOR SERVİSİ 

Türkiye Boks Federasyonu’nun gerçekleştireceği olağanüstü genel kurula Trabzonlu spor adamı Suat Hekimoğlu başkan adayı olduğunu açıkladı.  

Trabzon’da bir otelde düzenlenen aday tanım toplantıısına boks camiasından yüzlerce isim katıldı.  

Suat Hekimoğlu Başkanığındaki yönetim ise söyle oluştu: Abdulvahap Arslan Küçük Emre, Selçuj Aydın,  Fatih Reis, Ali Hasetçi, Yakup Kılıç, Muhammet Mahir Polat, Necdet Demirtaş, Onur Konuralp, Gökmen Keleşoğlu, Ali Haydar Kaan 

Aday açıklaması öncesi olimpiyatlarda Türkiye’ye ve Trabzon’a başarılar kazandıran boksörler ve yöneticiler sahneye çıkarılarak onore edildi.  

KILIÇ : EN SON MADALYA ALAN SPORCUYUM 

2008 Pekin olimpiyatlarında Bronz madalya kazanan Yakup Kılıç: Buradaki insanların hepsi antrenörlüğümü yapmış bu işe gönül veren insanlar bundan öncesinde iki seçime daha katıldım. Mevcut federasyonun ekibinin içine girdiğim zaman ona oy veren insanların yüzde 80’inini ilk kez görmüştüm. Yıllarca federasyona hizmet eden insanlar dışlanmış başka federasyonlar üzerinden ekip oluşturulmuş sadece kendi ekibini olmuş. En son olimpiyatta madalya alan sporcuyum en son dünya şampiyonunu tanımayan bir ekibin Türk boksuna neler yapabileceğini siz düşünün. Suat Hekimoğlu başkanımız ile yola çıktık inşallah şanlı bir zaferle sonuçlandıracağız. “ 

Türkiye Trabzon’a kazandırdığı dünya şampiyonluklarla tarihe adını altın harflerle yazdıran Selçuk Aydın “Bugün burada eleştiri yapma zamanı değil toplan temizlik yapmak için yola çıktık. Suat Hekimoğlu’nun halis duygularla yola çıktığını biliyorum bende bu duygularla yanında yer aldım. Camiamızın önde gelen isimleri gibi Türk boksu için hayırlı olur. Bilgi birikimlerimizi aktararak elimizden geldiğince mücadele etmeye devam edeceğiz. “ 

Yönetici adaylarından Ali Haydar Kaan : Sizlere göre camiadan biraz uzak bir o kadar da aşık biriyim. İnşallah Suat abinin önderliğinde kıymeti hazirunun desteği ile Türk boksunu daha ileri taşıyacağına inanıyorum.  

HEKİMOĞLU “YANINIZDA OLACAĞIZ” 

Konuş Başkan adayı Suat Hekimoğlu: 27 Şubat Çarşamba günü Ankara’da yapılacak olan olağanüstü genel kurulda başkan adayı olarak sizlerin karşısına çıkıyoruz. Bu zor meşakkatli o kadar da kutsal yolda hedefimiz Türk boksunu daha üst yerlere çıkarmak olacaktır. Neye talip olduğumuzun ne şekil büyüteceğimizin bilincindeyiz. Uzun süredir hazırlandığımız adaylık sürecinde sadece seçimi kazanmak içn değil seçi sonrasında da hizmet edebilecek ekip oluşumu ile sizlerin yanında olacağız. Türk sporcuna uzun yıllar hizmet etmiş bayrağımızı dalgalandırmış bütün sporcularımıza ve üzerlerinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum.  

KARAR SİZİN ZAFER ALLAH’IN 

Bizim amacımız camiamızı bir arada tutmak, bütünlük sağlamak dostluk ve kardeşlik adı altında ileri taşıyacaktır biz ayrıştırmaya değil birleştirmeye geliyoruz. Asla ve asla adaletten şaşmayacağız adalet insanların gönlündedir. Bütün kulüp yönetimlerine eşit şartlarda yaklaşacağız. Her sporcumuzun kulüplerimizin yanında olacağız. 24 saat bize ulaşabilen herkese ulasan yönetim ile geliyoruz. Bütün sporcularımız benim evladım Hamza gibidir. Sporcularımızın başarısı bütün halkımızı onurlandırmaktadır. Ben ve ekip arkadaşlarım camiamıza hizmetkâr olmaya geliyoruz. Bundan öncede sporun içindeydik yaptığımız yatırımlar ortada. Bütün enerjimi boks camiasına harcamak istiyorum. Ben ve ekibim yönetim ve teknik anlamda hazırız ve kutsal göreve talibiz.  Sefer bizim, karar sizin, zafer Allah’ındır diyorum" dedi. 

Suat Hekimoğlu kimdir: 

12.09.1970 Tarihinde Trabzon’da doğdu. Lise öğreniminin ardından askerlik görevini tamamlayıp sonra aktif iş hayatına atıldı. Hekimoğlu evli ve 3 çocuk babasıdır. Oğlu Hamza Hekimoğlu 2015 ve 2016 Türkiye Boks Şampiyonu olmuş halen daha boks adına ciddi başarılar için boksa devam etmektedir.  

İŞ HAYATI 

Hekimoğlu, TİM’in ( Türkiye İhracatçılar Birliği) en çok ihracat yapan ilk 500 firma içinde yer alan, Trabzon vergi rekortmeni, 500 çalışanı olan, Scania Kamyon, Daimler Mercedes, Volvo, Caterpiller, ZF, Ford gibi firmalara ihracat yapan, yılda spora 10 Milyon TL bütçe ve sponsorluk harcaması ayıran Hekimoğlu Şirketler Grubunun Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevini sürdürmektedir. 

SPOR HAYATI 

1. Türkiye Boks Federasyonunda 2 yıl yönetim kurulu üyeliği 

2. Bünyesinde birçok şampiyon çıkaran Hekimoğlu Boks Kulübü Başkanı 

3. TFF 3. Liginde yer alan Hekimoğlu Trabzon F.K. Yönetim Kurulu Başkan Vekili