Trabzon’un eğitimde, spor faaliyetlerinde, akademik başarıda, sosyal etkinliklerde ön plana çıkmayı başarab Affan Kitapçıoğlu Anadolu Lisesi liseler arası yarışı dikkat çeken bir boyuta taşıdı.

Genç yeteneklerden oluşan müzik konusunda kendilerine güvenen, takdir için başarının peşinden koşmayan son sınıf öğrencileri “Bariton” ismini verdikleri müzik grubuyla 22. Liselerarası Fizy Müzik Yarışmasına katıldılar.

Müzikteki yeteneklerini, enstrüman çalmadaki becerilerini sahneledikleri performanslarıyla tüm Türkiye’ye gösteren Bariton ekibi üyeleri Trabzon’a yakışır bir şekilde yarışmanın ilk basamağındaki geçtiler.

Bariton ekibi yarışmanın ikinci basamağında müzik severlerden destek istedi.

Ekip üyeleri müzik severlerin nasıl destek olacaklarını şu şekilde duyurdu;

“Bariton” adlı müzik grubunu daha iyi yerlerde Trabzon’u temsil ederken görmek için tek yapmanız gereken Fizy uygulamasından oy vermek..

Karadeniz’in bağrından kopan bu müzik çığlığına en iyi sizin eşlik edeceğinizi düşünüyorlar.
Oylama için ;
• App Store ya da Play Store ‘dan Fizy uygulamasını indirin.
• Ücretsiz bir şekilde üye olduktan sonra “Liseler Arası müzik Yarışması” butonuna tıklayın
• Ardından açılan sayfada “Hemen oyla” butonuna tıklayın
• açılan sayfa da arama butonuna “AFFAN” yazınca çıkan Affan Kitapçıoğlu Anadolu Lisesi adlı okula tıklayıp rahatlıkla oy verebilirsiniz.

Not: kolayca oy vermek için bu internet sitesine tıklayabilirsiniz http://fizy.org/video/affan_kitapcioglu_anadolu_lisesi/yurekten 

İletişim;
•İnstagram ; @thebariton
•Twitter; @thebaritonband