Vazelon Tur, 2014 model Araçlarını Hassoy da düzenlenen anahtar teslim töreninde teslim aldı.Teslimata Vazelon tur Şirket Ortakları Cem EYÜPOĞLU,Serdar EYÜPOĞLU, Murat EYÜPOĞLU ve Ayhan SARÇİÇEK, Hassoy  Genel Müdürü Ahmet TUNA, HTA Satış Müdürü Göksel ÖNSEL,Otomobil satış müdürü Ercan BAYRAK, Pazarlama iletişimi sorumlusu Olga ATASOY ve HTA Satış danışmanı Murat KARA katıldı.

Vazelon Tur genel Müdürü Cem EYÜPOĞLU  Turizm sektöründe büyük potansiyele sahip olanTrabzon’da sektöre daha iyi hizmet etmek ve  kalitemizi daha ileriye taşımak için bünyemize 6 adet Vito ve 2 adet yeni sprinter ekledik. Son birkaç yıldan beri taşımacılık ve turizm  sektöründe sürdürülen yoğun çalışmalarımız doğrultusunda tercih ettiğimiz araçlarda ,rahatlık, estetik ve konforun yanı sıra şirket politikamızın en önemli unsurlarından biri olan güvenlik ve güvenilir  taşımacılık unsurlarını  tercih ettik dedi.

HTA Satış Müdürü Göksel ise yaptığı açıklamada taşımacılık sektöründe bölgede lider olan firmamız aynı zamanda turizm sektöründe de  sprınter ve Vito  marka araçlarla pazarın büyük bir payını elinde bulundurduğunu belirterek hizmet anlayışımızı daha da ileri götürerek Bölgemizdeki diğer müşterilere de bölgenin en güvenilir araçlarını teslim etmeye devam edeceğiz dedi.

Pazarlama iletişim sorumlusu Olga Atasoy ise Taşımacılık sektörünün Bölgemiz için önem taşıdığını yineleyerek  Sprınter ve Vito Marka araçlarımızla Turizm sektörüne de önemli katkılar sağlamayı hedefliyoruz dedi.