Bade Butik 2015 yılından bu yana Trabzon Kunduracılar caddesinde hizmet vermekte. Son 2 yıldır kendi internet sitesi üzerinden satış yapmaya başlayan Bade Butik Türkiye’nin en çok tercih edilen kadın giyim mağazaları arasında yerini aldı. Her geçen gün büyüyen müşteri portföyü ile müşterilerine elbise, tayt, tişört, etek ve benzeri kadın giyim ürünlerini satıyor, üstelik aynı gün kargo garantisi ile. Firmanın web sitesini ziyaret ederek her gün güncellenen ürünleri görebilir ayrıca firmanın Instagram sayfasını takip ederek gerçekleşecek kampanyalardan haberdar olabilirsiniz. 

Başarılı kadın girişimciler 
 
Kadınlar artık pek çok yerde, yapılamaz denileni yaparak erkeklere mahsus görülen bütün işlerde üstün başarı göstermekte ve tabuları yıkarak kendilerinden sonraki kadınlara da örnek olmaktadırlar. Kadınlar hayattan korkmadıkça iş hayatına daha fazla atılacak, daha başarılı olacak ve bağımsızlıklarıyla tüm dünyaya toplumsal cinsiyet kodlarının ne kadar yanlış olduğunu kanıtlayacaklardır. Önceden iş hayatında var olan kadınlar çoğu zaman alttan alta olsa bile açık açık eleştirilirlerken, artık kadınların iş hayatında olmalarını ve onların yüksek mevkilere ulaşmalarını eleştirenler çok büyük tepki görmektedirler. Artık erkek profili de, kadın özgürlüğü ile değişmekte ve daha özgürlükçü bir noktaya gitmektedir. Kadın erkek eşitliği, kadının ekonomik özgürlüğünü kazanmasıyla daha gerçek bir anlam bulmaya başlamıştır.

Bade Butik mağazasını ve internet sitesinide çok değerli 3 hanımefendi  yönetiyor. Onların bu başarıları bir çok kadına ilham kaynağı oluyor. Eğer sizde Bade Butik’in başarı öyküsünü öğrenmek ve ürünlere göz atmak istiyorsanız internet sitesi www.badebutik.com dan alışveriş yapabilir ve detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Son olarak firmanın söyledikleri bir cümle bizim çok hoşuma gitti ve sizlerle paylaşmak istedik. Bizim için hiç tanımadığımız bir şehirdeki birisine kargo göndermek , onunla kahve içmek için buluşmak gibi bir şey....