AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Yaşar Biberoğlu, taraflı tarafsız her kesimden büyük destek gördüğünü belirterek, “Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olarak toplumla buluştuğum, sokağa çıktığım günden itibaren hem AK Parti’nin ana kademelerinden hem de partililerden büyük ilgi gördüm. Sokaktaki taraflı tarafsız her kesimden destek gördüm.

FARKLI ŞEHİRLERDEKİ  TAŞERONLARDAN BÜYÜK DESTEK ALDIM

Trabzon’daki kamu kurumlarındaki taşeron işçilerin, özellikle gençlerin desteklerinin aday adayı olduğum günden itibaren artarak devam etmesi ve farklı illerdeki taşeron işçi kardeşlerimden aldığım telefonların beni duygulandırdığını ve mutlu ettiğini ifade etmek isterim” ifadelerini kullandı.

12 SEÇİMDE OLDUĞU GİBİ 24 HAZİRAN’DA DA YİNE TARİH YAZILACAKTIR

24 Haziran seçiminin tarihi bir seçim olduğuna vurgu yapan Biberoğlu, “24 Haziran seçimleri ülkesinin 16 yıldır içerde ve dışarda boynunu öne eğdirmeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 12 seçimde olduğu gibi 24 Haziran yeni tarihlerin yazılacağı seçim olacaktır.

PRANGALAR KALKACAK

Bu seçim dünyada mazlumlarının, batı emperyalizmin onların sırtına yüklediği yükü kaldırıp atacağı ve bütün prangaların ayakların altına alınacağı bir seçim olacaktır.

BU ZAMANA KADAR GÜÇLENEREK GELDİ

Ak Parti 16 yıldır girdiği 12 seçimden birçok baskı ve dayatmaya maruz kalmasına rağmen milletimizin desteğiyle bu zamana kadar güçlenerek geldi. Daha çok demokrasi, daha çok insan hakları, daha çok özgürlükler noktasındaki kazanımların 24 Haziran’da zirve yapacaktır. Bugüne kadar yapılan desteğin artarak devam edeceği tarih olacaktır.

TERÖR KALINTILARININ MİYADI DOLACAK

24 Haziran seçimleri, milletimizin sandıkta vuracağı demokratik tokatla içerde ve dışardaki terör kalıntılarının miyadını dolduracağı son tarih olacaktır.

SÖZDE DOSTLAR SANDIKTA DERSLERİNİ ALACAK

Bütün dünyadaki sözde dost görünümlü Türkiye karşıtı güçlerin korkusu da, milletimizin sandıkta vuracağı demokratik tokattır” şeklinde konuştu.

TAŞERONLUKTAN SÜREKLİ İŞÇİ KADROSUNA GEÇEN EMEKÇİ KARDEŞLERİMİ TEMSİL EDECEĞİM

Biberoğlu parlamentoda yaklaşık 4 milyona yaklaşan kesimin sesi olacağına dikkat çekerek, “24 Haziran seçimlerine giderken yeni oluşacak parlamentoda bu zamana kadar olduğu gibi her kesimin temsil ettiği yüce çatı altında 900 bin taşeron işçi pozisyonundan sürekli işçi kadrosuna geçen emekçi kardeşimiz ve aileleriyle birlikte 4 milyona yaklaşan bu kesim içerisinden bir ismin yüce çatı altında temsil edildiklerini görmek açısından çok faydalı olduğunu düşünüyorum” dedi.

3,5 MİLYON KİŞİ İLK KEZ SANDIĞA GİDECEK

24 Haziran tarihi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde emekçilerimizin çok güçlü desteği 2023,2053 hedeflerine giderken yeni başarı hikayelerinin altına imza atıldığı gün olacaktır.

30 yaşın altında 20 milyona yaklaşan seçmen ve bunlar içerisinde 3,5 milyon ilk kez sandığa gidecek genç seçmen var. Bu seçmenlerle ilgili parti programımızdaki açıklanacak yol haritasını sahada çok iyi anlattığımız zaman çok daha büyük zaferler kaçınılmaz olacaktır.

BÖLGEYİ DEĞERLENDİRDİ

Trabzon ve bölge için önerilerini de anlatan Biberoğlu şunları söyledi: “KAP (Kuzey Anadolu Projesi) ile, Trabzon’un İç Anadolu ve Doğu Anadolu’ya bağlanması, hayvancılığın geliştirilmesi, hayvan nakliyatının artırılması gerekmektedir. Trabzon’da dağ turizminin de kış aylarını kapsayacak şekilde genişletilmesi gerekmektedir.

KIYI BANKACILIĞI ÖNEMLİDİR

Kıyı bankacılığının Trabzon’la Batum Sochi arasında kurulması, trenyolunun Trabzon’a gelip Batum’a kadar uzanması ticaret ve turizm açısından önemlidir.

TATLI SU BALIKÇILIĞI YAYGINLAŞTIRILMALIDIR

Ayrıca bölge denizcilik anlamında daha da profesyonelleşmelidir. Tatlı su balıkçılığının bölgemizde yaygınlaştırılması çok önemlidir.

Kuyumculuk ve telkâri işçiliğinin geliştirilerek bölgemizi de kapsayacak şekilde yaygınlaştırılması gerekmektedir.

ŞEHRİ GÜNEYE AÇMAK OLMAZSA OLMAZDIR

Trabzon’un güneyinden geçen güney çevre yolunun tamamlanması şehrin toprağı az olduğundan önemlidir. Şehrin güneye açılması noktasında bu olmazsa olmaz bir projedir.”

AKITTIĞI KANDA BOĞULACAKLAR

Filistin’deki İsrail katliamını da kınayan Biberoğlu konuşmasını şu sözlerle bitirdi: “ABD’nin İsrail’deki Büyükelçiliğini tüm tepkilere rağmen Tel Aviv’den Kudüs’e taşıması kabul edilemez. Masum savunmasız Filistinlilerin İsrail askerleri tarafından öldürülmesi İsrail’in bir devlet terörü estirdiğinin göstergesidir. Bütün dünya şunu bilmesi gerekir Doğu Kudüs Filistin’in başkentidir ve böyle olmaya devam edecektir. Devlet terörü estiren İsrail’in bir gün akıttığı kanda boğulacaktır.”